17.01.2013

V spomin: Nera

9.7.2012 dan katerega ne bom nikoli pozabila. Vsi vedno mislimo in upamo "ah saj je še daleč ta dan" in se s tem niti ne obremenjujemo. A ko pride, pride hitro, nepričakovano. Moja Nera, 14 let si bila del mojega življenja in življenja ostalih članov družine. Potovala si z nami prepotovala si veliko sveta, uživala v morju, na snegu in vsak večer zaspala kot kraljica od utrujajočega dne. Še vedno pravim, da si bila mala razvajenka saj si imela več igrač kot jaz v svoji mladosti :) Uživala si svoje življenje s polno paro, joj koliko malih traparij si nam tudi ušpičila. :)

Praznina s tvojim odhodom bo ostala za vedno, a vedno si z menoj kamorkoli že grem. Pogrešam te, pogrešam tvoje vragolije, sprehode s teboj, crkljanje na kavču. A vendar pikica moja veš, da ni bilo drugačne poti. Bolezen je načela tvoje celotno telo in hvaležna sem ti kljub diagnozi katero so ti postavili, da nisi niti enkrat zastokala in pokazala kako te boli. Vem, nisi hotela pokazat bolečine, ker si nas imela tako rada kot mi tebe. In zato upam da se zavedaš, da operacija ne bi imela pomena. Hoteli smo, da ne trpiš več, da odideš k svojim prijateljem ki so mnogo prezgodaj odšli z našega planeta.

 

Tako mirno si zaspala... tako mirno si odšla... brez bolečin in vsi smo bili ob tebi.

 

Nera moja imela si lepih 14 let... a v mojem srčku boš živela še toliko let, kolikor jih bom dočakala, nato pa se ponovno vidive tam gori na nebu... :) Rada te imam pogrešam te dan za dnem! Počivaj v miru moja pikica***

 

Staša

 

Zgodbo in fotografijo za rubriko V SPOMIN nam lahko pošljete na info@pesmojprijatelj.si.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.