10.06.2024

Vabilo na Dan odprtih vrat KD Ljubljana

Kinološko društvo Ljubljana vabi na Dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 15. junija 2024 od 10. do 18. ure na sedežu društva v Ljubljani.

 

Od blizu boste lahko spoznali aktivnosti društva, pa tudi marsikatero drugo dejavnost, povezano s šolanjem psov. V okviru društva vam bodo predstavili agility, reševalne pse in IGP. Člani društva bodo z vami delili znanje in izkušnje ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja. Poleg tega pa so za vas pripravili tudi številna zanimiva predavanja in delavnice, primerna tako za izkušene kinologe kot tudi za tiste, ki šele razmišljate o kosmatem družinskem članu.

 

Na dogodek ste vabljeni z vašimi pasjimi prijatelji, s katerimi se boste lahko preizkusili na poligonih ter si ogledali pestro ponudbo na stojnicah.

 

Fotografija: arhiv društva KD Ljubljana

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.