13.02.2019

Varovanci Zavetišča Meli iščejo dom!

Če razmišljate o tem, da bi svoj dom pripeljali psa ali mačko, dobro razmislite tudi o tem, kaj prihod živali prinaša v vaše življenje. Odgovorno skrbništvo živali zahteva čas, znanje in tudi denar za kvalitetno hrano in morebitne veterinarske stroške. O tem podrobno pišemo tudi na našem portalu. Če razmišljate o posvojitvi psa ali mačke iz zavetišča, se ozrite po petnajstih slovenskih zavetiščih, morda boste ravno v enem od njih našli izvrstnega kosmatega sopotnika na (praviloma) štirih tacah zase, posvojeni živali pa boste spremenili življenje na bolje v vseh pogledih. Psi iz zavetišč so socializirani, veterinarsko urejeni, cepljeni in čipirani. Psice iz vseh zavetišč so sterilizirane, pse pa nekatera zavetišča kastrirajo, nekatera ne. Mačke pa iz vseh zavetišč posvojite sterilizirane oz. kastrirane.

V zavetišču Meli center Trebnje, imajo na današnji dan na svoji spletni strani objavljenih 18 psov, ki iščejo nov dom. Vse varovance zavetišča Meli si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

V zavetišču se trenutno nahaja precej mladičev, starih od dva do tri mesece, kar nekaj malce "starejših" mladičev do enega leta, pa tudi ostali njihovi varovanci niso ravno seniorji.

 

Foto: Zavetišče Meli center


Izpostavimo njihovo najstarejšo, skuštrano AJŠO, staro približno 6 let. V zavetišču jo opisujejo kot psičko manjše do srednje rasti, črno-rjave dlake, malce sramežljivega, vendar prijaznega karakterja.


Za več informacij o živalih, ki v zavetišču Meli iščejo nov dom lahko pokličete na telefonsko številko 031 331 336 (oskrbnik), vsak dan med 8.00 in 17.00 uro, ali jih kontaktirate na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vse pse oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajajo na verigo.

Uradne ure zavetišča:


delovniki: 10.00 do 14.00 ure;
sobota: 08.00 do 12.00 ure;


Ogled živali je možen tudi izven uradnih ur, glede na dogovor.

Facebook: https://www.facebook.com/zavetisce.meli/
Spletna stran: http://www.meli-center.si/zavetisce/

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.