16.04.2019

VIDEO: Odkrili hišo groze, kjer je ženska zadrževala 20 psov

V Pulju so pred dnevi v mali garsonjeri odkrili več kot 20 psov. Živali so bile v šoku, mnoge med njimi so bile povsem apatične in so se skrivale v kotu, poroča Glas Istre. Veterinarski inšpektorji so ugotovili, da je pse v prostoru, ki ne meri več kot 30 kvadratnih metrov, zadrževala ženska. Nikoli jih ni vodila na sprehode, potrebo pa so opravljali kar v garsonjeri. Mnogi psi so v četrtek prvič v življenju videli naravno svetlobo.

 

 

Ženska je sprva skrbela za psičko, ki je nato skotila. Od takrat so se pri razmnoževali med seboj, situacija pa je ženski ušla izpod nadzora. Kot poroča časnik, so ženski v preteklosti pomoč ponudili sosedje, a jo je vselej odklanjala. Tudi na pozive policije se ni oglašala - vse do tega tedna, ko jo je obiskal veterinarski inšpektor.

 

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.