23.04.2020

VIDEO: Tako Koprčanka pretepa psa! Inšpektorja čakajo že nekaj ur!

Obalno društvo proti mučenju živali je pred nekaj trenutki objavilo posnetek, ki jim ga je poslala občanka Kopra in na katerem je videti žensko, ki pretepa psa, ta pa med tem početjem cvili in joče. Na posnetku se sliši še drugega psa, ki renči in laja.

Od društva smo izvedeli, da gre za osebo iz Markovca, ki se nad svojimi živalmi znaša že več let, obravnavala pa naj bi jo tudi že veterinarska inšpekcija. "Do kdaj bodo znani mučitelji živali lahko to počeli?" se sprašujejo v društvu in dodajajo, da naj bi imel pes iz posnetka zlomljeno nogo. Kot pišejo na svoji strani, veterinarskega inšpektorja čakajo že nekaj ur, od njega pa so v pisni prijavi zahtevali takojšen odvzem psov!

Za pojasnila smo se obrnili tudi na Veterinarsko inšpekcijo, odgovore bomo objavili takoj, ko jih prejmemo.

UPDATE ob 15.27: Za inšpektorico je vse v redu, problem so menda medsosedski odnosi

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.