22.06.2019

Zaradi poplave zaprli Zavetišče Ljubljana

Hud naliv je v Zavetišču Ljubljana povzročil poplavo, zato oddaja živali v zavetišču danes ni mogoča, sporočajo iz ljubljanskega zavetišča. Hkrati dodajajo, da so vse živali na varnem.

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana je največje zavetišče v Sloveniji, ustanovljeno med prvimi, v njem pa najde varno zavetje kar četrtina slovenskih zapuščenih živali. Lani poleti so sicer pričeli z gradnjo novega, sodobnega zavetišča. Novo zavetišče bo vključevalo 47 novih pesjakov, novo upravno stavbo, skladišče, čistilno napravo, ekološki otok, veterinarsko ambulanto in zavetišče za mačke, ki bo nudilo začasno namestitev 200 brezdomnim mačkam. Investicija bo zaključena prihodnje leto.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.