03.03.2020

Zavetišče Ljubljana z nekaterimi spremembami!

Iz Zavetišča Ljubljana sporočajo, da med delavniki ukinjajo dopoldanske uradne ure. Popoldanske uradne ure bodo tako trajale pol ure več, in sicer od 14. do 16. ure. Naše največje zavetišče je zagotovo tudi eno bolj modernih v regiji, saj je pred nekaj meseci namenu predalo povsem prenovljene prostore. Dokončna prenova zavetišča sicer še sledi. "Ob dokončanju novega zavetišča bomo povečali tudi kadrovsko ekipo zavetišča. Do takrat pa dopoldanske uradne ure za oglede in posvojitve začasno ukinjamo oziroma jih prestavljamo na popoldanski čas. Z ukrepom si nadejamo oskrbe živali v skladu s cilji, hkrati pa ohraniti dovolj časa, ki ga lahko namenimo potencialnim kandidatom za posvojitev," sporočajo iz zavetišča.

Po zaprtju Zavetišča Perun je ljubljansko zavetišče sicer pristojno še za nekaj dodatnih občin. Poleg Mestne občine Ljubljana in Občine Brezovica, zdaj zavetišče skrbi tudi za brezdomne živali v občinah Kranj, Radovljica in Tržič.


Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.