25.12.2012

Živalsko obarvane čestitke

Tukaj je praznični čas, ko si vsi izrekamo lepe dobre želje in našim najbližjim namenjamo pozitivne misli. To je tudi čas, ko razmišljamo, kaj vse smo naredili v preteklosti ter kaj bomo še storili v prihodnosti.

 

Mi se vsekakor po naših najboljših močeh trudimo, da bi bila ta prihodnost za živali kar se da prijazna in taka kot si jo kot čuteča bitja zaslužijo. Odločili smo se, da bomo na tem mestu objavili nekatere čestitke društev, organizacij in tistih, ki se po poklicu ali preprosto iz ljubezni do živali z njimi srečujejo skoraj vsak dan.

 

- Veterinarska ambulanta Usar: "Da bi vas dnevi razvajali in vam ljubi ljudje cartali! Srečno 2013!"

 

 

- Društvo za zaščito konj: "Naj bo vaš parkur življenja v naslednjem letu 2013 tekoče postavljen, naj bo kas ali galop miren in naj bo vsaka ovira preskočena brez podiranja in kazenskih točk!"

 

- PHA Zdravje vaših malih živali: "Želimo vam PHAntastično 2013!"

 


- Društvo Aiša: "Aišina ekipa se vam iz srca zahvaljuje za vašo nesebično pomoč v letu 2012 in vam želi eno krasno novo leto, polno topline in medsebojnega razumevanja."

 


- Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice: "V tem času prejemamo in pošiljamo veliko voščil. Drug drugemu želimo zdravja, sreče in miru. Vse to potrebujemo, posebno pa še čim manj izkoriščanja in več miru. Naj verjamemo ali ne, toda naš mir in naša sreča sta povezani z našim odnosom do živali in narave. Zato stopimo v Novo leto z novo odločitvijo za nova dejanja; ZA MIR Z ŽIVALMI!"

 

- Zavetišče Ljubljana: "Mirne in prijetne praznike vsem!"

 

- Ambasadorji nasmeha so se odločili, da sredstva namenjena za tisk in pošiljanje voščilnic raje donirajo v projekt Botrstvo v Sloveniji, zato voščilnice pošiljajo v elektronski obliki:

 

- Slovenija brez krzna: "Želimo vam vesele pr(ij)aznike!"

 

- Oddaja 4 TAČKE (družina Bešter): "Bodite kreativni, ustvarjalni, radovedni, radoživi in iskrivi. In ne pozabite tudi na malega otroka v sebi."

 

- Amadea Colja: "Wishes valid for all my friend!"


- Zavod PET - Pasja enota terapevtov: "Vesele božične praznike in srečno 2013!"

 

- Pasja šola Burja: "Člani Društva za reševalne pse Burja vsem prijateljem želimo vesele praznike in srečno ter uspešno 2013!"


- Radio Capris: "Na našem radiu bomo tudi v letu 2013 del programa posvetili živalim, ker verjamemo, da so tudi one del naše prihodnosti. Skupaj s poslušalci se veselimo novih skupnih projektov! Srečno in čim več dobre družbe!"

 

-  Associazione di Volontariato "Il Capofonte" ONLUS

 

- Skupina prostovoljk Mačja Preja: "Mačjeprejke se iskreno zahvaljujemo skupini Pes moj prijatelj za pomoč in podporo pri oglaševanju, zbiranju hrane in pripomočkov ter osveščanju. Naj bo leto 2013 še bolj uspešno!"


Vesele praznike skupaj z vašimi kosmatinci in brez pokanja - bodi zvezda, ne meči petard!Ambasadorji nasmeha smo se odločili, da sredstva namenjena za tisk in pošiljanje voščilnic raje doniramo v projekt Botrstvo v Sloveniji http://www.boter.si/o_projektu/, zato vam pošiljamo voščilnico takole :)
Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.