21.04.2024

Kampanja Zavetišča Ljubljana “JS BI ŠOU DOMOU! HOU HOUUU!” za posebne pse

V Zavetišču Ljubljana, kjer se že več kot dve desetletji trudijo najti nove, ljubeče domove zapuščenim živalim, z veseljem najavljajo nov program pomoči bodočim posvojiteljem. Ta program je posebej zasnovan za pse, ki zaradi svoje težke preteklosti veljajo za »posebne« in običajno težje najdejo nov dom.

 

Ti psi so pogosto spregledani, saj njihova posvojitev zahteva več angažiranosti in razumevanja s strani bodočih lastnikov. S kampanjo “JS BI ŠOU DOMOU! HOU HOUUU!” želijo osvetliti njihove zgodbe in spodbuditi posvojitve s poudarkom na individualnem pristopu ter dodatni podpori.

 

Novi program prinaša sledeče pomoči bodočim lastnikom:

  • Individualno uvajanje: Bodoči lastniki bodo imeli priložnost spoznati svojega novega kosmatega prijatelja pod budnim očesom izkušenih inštruktorjev Kinološkega društva Ljubljana, ki bodo posvojitelje podučili o posebnih potrebah izbranega psa.
  • Pomoč pri namestitvi psa v novem domu: Ekipa Zavetišča Ljubljana skupaj z inštruktorji bo spremljala prihod psa v novi dom, nudila podporo pri prvih korakih sobivanja in pomagala zagotoviti gladko prehodno obdobje.
  • Strokovno podporo po posvojitvi: Tudi po uspešni posvojitvi ne bodo pustili svojih posvojiteljev samih. Inštruktorji bodo ostali v stiku in nudili individualne ure ter podporo po posvojitvi, zagotavljajoč, da se pes in njegova nova družina dobro ujameta.

 

V tem trenutku imajo v Zavetišču Ljubljana večje število psov, ki so iz različnih razlogov označeni kot »posebni«. Vsi pa si enako želijo reči: “JS BI ŠOU DOMOU! HOU HOUUU!”

 

Vabljeni, da obiščete Zavetišče Ljubljana in morda v svoj dom in srce sprejmete katerega izmed posebnih prijateljev. Za več informacij o posvojitvi ali sodelovanju v njihovi kampanji so dosegljivi na e-naslovu: info@zavetisce-ljubljana.si

 

Fotografija je simbolična: Dreamstime

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.