18.05.2024

Tradicionalno srečanje posvojenčkov Zavetišča Ljubljana

Zavetišče Ljubljana vabi vse, ki ste pri njih posvojili zapuščenega psa, da se jim skupaj s posvojenčkom pridružite na srečanju.

 

Srečanje bo potekalo v soboto, 25. maja 2024, med 14. in 18. uro v Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana, Gmajnice 30, 1000 Ljubljana.

 

Namen srečanja je druženje in izmenjava izkušenj posvojiteljev, življenje posvojenih živali po posvojitvi, s srečanjem pa se želijo zahvaliti vsem, ki ste zapuščenim živalim dali priložnost za novo življenje.

 

Na srečanju obljubljajo pester program. Tam bodo tudi inštruktorji iz Kinološkega društva Ljubljana, ki vam bodo omogočili, da boste z vašim posvojenčkom spoznali različne discipline – agility, reševanje in obrambo ter se z njimi pogovorili.

 

Fotografija: Arhiv Zavetišča Ljubljana

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.