0
0,00 €

Dogs Welcome Foto

Dogs Welcome je poseben projekt našega portala in je skozi leta presegel vsa pričakovanja. Seznam lokalov, trgovin, restavracij itd., v katerih so psi dobrodošli se zelo hitro daljša! Psom prijazne lokale, razdeljene po regijah najdete tukaj. Do današnjega dne je nalepko Dogs Welcome naročilo že 300 lastnikov barov, restavracij in trgovin. In to so prav posebni lokali, ki jim namenjamo naša "priporočila" tudi na Facebook strani portala Pes moj prijatelj. Naj dober glas seže zeloooo daleč! :)

 

Kontakt za lastnike lokalov: info@pesmojprijatelj.si

 

Inergija - najbolj pozitiven funkcionalni GYM v Ljubljani

 

V imenu ekipe Inergija se vam želim zahvaliti za nalepke, ki smo jih prejeli. Prav tako se zahvaljuje naš član ekipe Tin in se že veseli, da spozna še kakšnega novega prijatelja.

 

 

Papirnica Medal, Ljubljana

 

Psi so dobrodošli pri nas v Papirnici MedAL, Celovška 93a, Ljubljana. No, pa tudi mucki! :)

 

 

Italijanska restavracija Mirje, Ljubljana

 

Njihova filozofija je prepletanje tradicionalnega okusa dobre hrane in modernega ambienta, v katerem tudi običajna kosila in srečanja postanejo še nekoliko lepša. Sledite jim lahko tudi na Facebooku.

 

 

Kavarna Dvor, Cerklje na Gorenjskem

 

Kavarna Dvor, kjer ste vedno dobrodošli, je tradicionalna kavarna s trendovskim karakterjem sodobne kafeterije, ki privablja vse generacije zadovoljnih gostov. Sledite jim lahko tudi na Facebooku.

 

 

Okrepčevalnica Vrček, Moravske Toplice

 

Okrepčevalnica Vrček. Odlična kava. Mrzlo pivo. Zate, za vas, za vsakogar. Psom prijazna. Sledite jim lahko tudi na Facebooku. Pred nalepko na fotografiji pozira psička Leksi :)

 

 

Kavarna Bodi, Ptuj

 

Kavarna Bodi s Ptuja z našo nalepko sporoča, da je psom prijazna kavarna. Sledite jim lahko tudi na Facebooku.

 

 

Gostilna Pri mlinu, Puče pri Šmarjah

 

Pri nas se skoraj vedno najde kakšen kosmatinec na obisku. Na eni od slik je tudi naša maskota Kali, ki ima vedno vse pod kontrolo in skrbi, da v gostilni poteka vse kot je treba :) Nahajamo se na naslovu Puče 1, 6274 Šmarje.

 

 

 

Trgovina Telemach na Celovški, Ljubljana

 

Lokacija: Celovška cesta 147b, Ljubljana

Facebook

 

 

Biljardna hiša, Ljubljana

 

Prisrčno vabljeni v Biljardno hišo Ljubljana, kjer se lahko v prijetnem ambientu z odlično rock glasbo, ob pestri ponudbi pijač in prigrizkov, sprostite ob igri biljarda, pikada ali fliperja. V tudi kadilcem prijaznem lokalu, vam dnevno med 17.00 in 20.00 uro nudimo 20% popust na vso pijačo. Dobrodošli so tudi vaši štirinožni prijatelji. Biljardna Hiša Ljubljana ponuja možnost igranja na osmih kvalitetnih in vzdrževanih biljardnih mizah velikosti 9 čevljev znamke Buffalo Professional, ki so narejene po standardih EPBF. Prav tako so skrbno vzdrževani ostali biljardni rekviziti - palice, krogle, krede. Zagotovljeni so tudi vsi dodatni pogoji za sproščeno in zabavno igro biljarda.

 

Spletna stran in Facebook 

 

Bander bar, Koper

 

Lokacija: Muzejski trg 1, Koper

Facebook stran

 

Okrepčevalnica Vrtnica, Brežice

 

Lokacija: Cesta Prvih borcev 44, Brežice

 

Terasa Caffe, Kranj

 

Lokacija: Vodopivčeva ulica 6, Kranj

Več informacij

 

Papirnica in trgovina z darili Kameleon, Kozina

 

Lokacija: Bazoviška cesta 6, Kozina

Facebook stran

 

Trgovina Aro, Kranj - Škofije Loka - Jesenice

 

Aro d.o.o. je družinsko podjetje, ki se je pred več kot 20. leti odločilo svojim strankam nuditi kvalitetno hrano za pse, mačke in ostale hišne ljubljenčke. Izbirate lahko med več kot desetimi različnimi proizvajalci hran za pse. Poleg hrane, opreme in sredstev za nego ter steklenih izdelkov (akvariji, terariji, akva terariji) iz lastnega proizvodnega obrata, strankam s svojimi bogatimi izkušnjami tudi z veseljem svetujemo in pomagamo. Vljudno vabljeni v trgovine ARO v Kranju, Škofji Loki in na Jesenicah!

 

Lokacije: Aro Škofja Loka (Spodnji trg 36, Škofja Loka), Aro Kranj - Stražišče (Delavska cesta 8, Kranj), Aro Jesenice - Mercator Center Jesenice (Spodnji plavž 5, Jesenice)

 

Spletna stran in Facebook

 

Terrasan, Izola

 

Lokaciji: Trg Etbina Kristana 1, Izola

Facebook

 

Trgovina s ponudbo superhrane, čajev, bio prehrane, naravne kozmetike, prehranskih dopolnil, pripomočkov za higieno oseb in doma ter pozitivne energije.

 

Trgovina Tom in Jerry, Ljubljana in Škofljica

 

Lokaciji: Tacenska cesta 169, Ljubljana - Šmartno in Dolenjska cesta 329, Lavrica / Škofljica

Facebook

 

Podjetje ZooPets je majhno družinsko podjetje, ki se že desetletje ukvarja s prodajo kvalitetnih izdelkov za male živali v specializiranih trgovinah za male živali Tom in Jerry. Zaposleni v podjetju ZooPets imamo bogate izkušnje na področju oskrbe, prehrane in nege domačih živali, strankam pa smo vedno na voljo z nasveti. Vsaki stranki se individualno posvetimo, saj ima vsak hišni ljubljenček drugačne potrebe. Lastnica podjetja se že 15 let ukvarja z vrhunsko vzrejo bernskih planšarskih psov, ostali zaposleni pa imamo izkušnje tako na področju kinologije, kot tudi živalovarstva.

 

 

Pasje pekarne Hov-Hov, Ljubljana, Maribor

 

Lokacije: Maribor (Ulica heroja Staneta 3), Ljubljana (Nazorjeva ulica 12)

Spletna stran in Facebook

 

Tool`s Lounge, Ljubljana


Lokacija: Topniška 29a, Ljubljana

Facebook

 

"Lokal je zelo prijazen kužkom. Poleg vode dobijo še kakšen priboljšek in dekico za ležat, da jih ne zebe. Čohanje jim pa tudi ne uide. Ker lastnikom lokala ni vseeno za brezdomne živali imajo v lokalu tudi šparovček, kjer gostje lahko donirajo prostovoljne prispevke."

 


Tabu Caffe, Maribor

 

Lokacija: Mladinska ulica 3, Maribor
Facebook

 

V lokalu Tabu Caffe vedno poskrbijo za prijetno vzdušje, kjer so lahko psi spuščeni, saj je lokal v majhnem parku na dvorišču muzeja NOB. Vedno sveža voda in prijazno osebje, navdušeno nad kosmatimi obiskovalci. Sam šef lokala Martin pse počasti s priboljski. Ponudba je raznovrstna. Od vseh pijač (alkoholnih in nealkoholnih), kav, čajev, kakav in vroče čokolade različnih okusov. V ponudbi je tudi toast in v kratkem bodo zagnali ponudbo presnih tort.

 

Modne tačke, Trbovlje

 

Lokacija: Trg Revolucije 28d, Trbovlje

Spletna stran

 

Pasji salonček kjer vsem kosmatincem nudijo ustrezno nego, modno preobrazbo ali pa samo posladek. Obljubljajo vam, da bodo vsakega posebej razvajali in pocrkljali. Zagotavljajo vam kompletno nego, modna oblačilca za kužke, naravno kozmetiko, pribor in pa tudi hrano. Radi vam bi pomagali z nasveti, skupaj boste poiskali rešitve za morebitne kosmate problemčke.

 

Premium PET, različne lokacije

 

Lokacije: MC Maribor Tabor, MC Maribor Pobrežje, MC Celje, MC Žalec, MC Novo mesto Bršljin, MC Koper Šalara, Maribor Center franšizna trgovina na Vetrinjski ulici.

Spletna stran in Facebook

 

Zoo trgovine Premium Pet so nova blagovna znamka na širšem področju Slovenije. Ponujajo vam visoko kvalitetne proizvode za vaše hišne ljubljenčke, po konkurenčnih cenah. Vljudno vabljeni.

 

Za las boljši, Ivančna Gorica

 

Lokacija: Ljubljanska cesta 1, Ivančna Gorica

Spletna stran

 

Prizadevamo si za nenehen razvoj in izboljšavo naših, že tako odličnih storitev po izredno ugodnih cenah. Strokovno znanje smo nabirali tako na domačih, kot tudi tujih strokovnih seminarjih, kot so: joico team, udeležitev strokovnega seminarja v Boloniji in udeležitev mnogih seminarjev po Sloveniji. Seveda pa nismo neizkušena ekipa, izkušnje smo si  nabirali pri velikih slovenskih frizerskih podjetjih, kot tudi na odrih v sklopu Lasana Team-a po vsej Sloveniji. V našem podjetju uporabljamo visoko kvalitetno in svetovno priznano lasno kozmetiko proizvajalcev Joico in Matrix. V našem frizerskem salonu se še posebej dobro zavedamo da sama storitev ni vse, potrebno je željam stranke prisluhniti in strokovno svetovati za dosego popolnih ciljev. Vse uporabljene proizvode pa lahko v našem salonu tudi kupite po zelo dostopnih cenah.

 

Tuš Mobil, Ruski car (Ljubljana)

Lokacija: Dunajska 209, Ljubljana

Spletna stran

 

Modrijanova knjigarna, Ljubljana

Lokacija: Trubarjeva cesta 27, Ljubljana

Spletna stran in Facebook

 

Modrijanova knjigarna bo letos dopolnila četrto leto delovanja in vsi naši kupci in prijatelji vedo, da smejo od prvega dne pripeljati s seboj tudi prijateljčka na štirih tačkah. Saj je vendar jasno – ni mogoče, da družabniki kupcev knjig in obiskovalcev knjigarn ne bi bili lepo vzgojeni. :) Modrijanova knjigarna obsega več kot 300 kvadratnih metrov neto površine, od tega 70 na galeriji. Knjige so po vsebinskih sklopih zložene na policah v stenskih knjižnih omarah ter na mobilnih prodajnih »otokih« vzdolž celotnega lokala. V lokalu je dovolj udobnih sedišč za obiskovalce, ki želijo knjigo pred nakupom tudi prelistati (in to ob požirku toplega napitka), za malčke in malo večje otroke pa je pripravljen bralno-igralni otoček, od katerega se je, le verjemite, res težko odtrgati. Na galeriji, do katere vodijo stopnice, je prostor za strokovno literaturo. Redkejše in dražje knjige ter knjige s podpisi avtorjev so shranjene v vitrini ob prodajnem pultu. Posebna privlačnost lokala so obsežni izložbeni prostori, velika razstavna vitrina pa je pritrjena tudi na zid sosednje zgradbe. Dobrodošli v Modrijanovi knjigarni!

 

Bar Paradiso, Tolmin

Lokacija: Trg Maršala Tita 10, Tolmin

Facebook

 

Poleg dobrega vzdušja v baru, prijetni postrežbi in dobri glasbi vam priporočajo skodelico kave Illy.

 

Eko brlog, Celje

Lokacija: Oblakova 32, Celje
Facebook

 

Tu bivajo pasji in mačji ljudje, ki svoje živali vedno postavljajo na prvo mesto. Zato jim želijo tudi ponuditi izključno najboljše. Kljub temu pa se zavedajo, da s svojim ravnanjem vedno vplivajo tudi na okolje. Zato so v udobnem Brlogu zbrali le okolju prijazne izdelke za skrb in nego malih živali, ki pa so gotovo bolj prijazni tudi do vaših ljubljenčkov.Aparthotel Vila Minka, Ljubljana

Lokacija: Kogovškova 10, Ljubljana
Spletna stran

 

Loomp, Trzin

Lokacija: Mengeška cesta 66 a, 1236 Trzin
Spletna stran in Facebook

Pri Loomp-u skrbimo za udobje hišnih ljubljenčkov in njihovih lastnikov. Izdelujemo izdelke za različne velikosti živali in upoštevamo raznolike okuse lastnikov. Želimo, da bi se z našimi izdelki počutili varno, udobno in prijetno, tako lastniki, kot tudi njihovi kosmatinci. Izbirate lahko med ujemajočo kolekcijo postelj, ležišč, ovratnic, oprsnic, povodcev, posod in ostalih dodatkov. Kombinirajte izdelke Loomp ter ustvarite kolekcijo po svojem okusu! Vsi izdelki Loomp so narejeni v Sloveniji.

Dobrodošli v edinstven, igriv in zapeljiv svet Loomp-a. Obiščite nas s svojimi Loomp-i :)

 

Theatrum Caffe, Izola

 

Lokacija: Morova 25f, Izola

Facebook

 

Bar "Theatrum Caffe" vljudno vabi vse tiste, ki si želijo v dobri družbi, prijetnem ambientu in prijazni postrežbi doživeti dotik nostalgije dobrih starih časov, z dobro staro Rock & Roll glasbo.

 

Emona Med, PHA zdravje vaših malih živali
 

Lokacija: Verovoškova 55, Ljubljana
Spletna stran in Facebook

 

Kavarna zvezda, Ljubljana
 

Lokaciji: Wolfova 14 in Šmartinska 152, Ljubljana
Spletna stran in Facebook

Zvezda je v trinajstih letih svojega obstoja ustvarila prostor, ki je na atraktivni lokaciji med parkom Zvezda in ljubljanskim Tromostovjem postal najprej pojem za kavarno, ki poleg izjemnega klasičnega kavarniškega programa ustvarja tudi poseben prostor za druženje. Kavarna Zvezda je Ljubljani postavila nova merila glede kakovosti in inovativnosti sladic in sladoledov ter tudi glede odnosa do gostov, saj zna prisluhniti ter se odzivati na njihove želje in življenjske navade. V letu 2011 se je Kavarni pridružil še Bistro, ki gostom ponuja lahkotne, zdrave in okusne jedi, primerne za obrok med delovnim časom oziroma v času kosila, vrsta slastnih prigrizkov pa tekne tudi ob dobrem kozarcu vina na popoldanskem ali večernem klepetu s prijatelji. V letu 2012 je kot prostor prijetnih in prijaznih nakupov zasijala še ena zvezda, to je Deli, v katerem lahko nakupovalne košarice napolnite s sladkimi dobrotami Zvezdinih slaščičarjev, izberete lahko dišeče rogljičke in druge prigrizke iz jutranjega programa ter različne specialitete kuharjev Bistroja.

 

 

Bar & Bufet Tozd, Ljubljana

Lokacija: Gallusovo nabrežje 27, Ljubljana
Facebook

Tozd ni le klasičen lokal, saj predstavlja tudi nekakšen razstavni prostor. Notranjost je opremljena s številnimi izbranimi detajli, opremo v lokalu pa je celo na prodaj. Posebnost predstavlja tudi knjižnica, ki deluje na principu vzemi in prinesi: obiskovalec lahko vzame knjigo, v zameno pa podari v knjižnico svojo knjigo, ki je ne potrebuje več.

 

 

Boutique Napoleon, Portorož

 

Lokacija: Obala 33, Portorož

Spletna stran

 

Cvetličarna Florisima, Ivančna Gorica

 

Lokacija: Stična 64, Ivančna Gorica

Spletna stran in Facebook

 

V Florisimi se najde za vsakogar nekaj. Z veseljem vam boDo dekorirali različne dogodke (poroke, prireditve, sestanke...). Nudijo pester darilni program, katerega tudi po dogovoru dostavljajo na željene lokacije (torbice, nakit, porcelan..). Prav tako lahko svoje najdražje  presenetite s cvetjem na domu. V ponudbi imajo tudi kozmetiko, katera ni testirana na živalih. Trudijo se biti inovativni in slediti sezonskim trendom. Predvsem pa želijo zadovoljne stranke, ki se rade vračajo.

 

Skrito Caffe Lounge bar, Maribor

 

Lokacija: Splavarski prehod 5, Maribor

 

Videli boste, da smo povsem drugačni, unikatni, prijetnega videza in z nami vam bo lepše, lažje. Pridite nasmejani ali pa tudi ne, zaželite si vrhunske kavice "popoln italijanski espresso - il vero espresso italiano", mogoče čaj, pravi, zeliščni ali pa kar sadni. Seveda nismo pozabili na vrhunsko kapljico, saj smo v Sloveniji. Izbira je pestra od domačega do buteljk in penin, tudi na tiste, ki prisegajo na hmeljni napitek nismo pozabili, saj pri nas najdete tako tistega svetovnega porekla kot domačega. Sredi našega lounge bara ali pa kar sobe za preživljanje prostega časa, domačnost, toplino in občutek kot, da smo doma, pričara pravi kamin, s pravimi drvami in ognjem. Ob vikendih vam pripravljamo "dozo" kulturnih dogodkov, posebne glasbene in smejalne poslastice iz našega majhnega odra. Enostavno, hočemo vas navdušiti in vemo, da nam bo uspelo. Obiščite nas v najlepšem in najstarejšem delu mesta Maribor, na Lentu. Vsi so rekli: "Tukaj je pa precej skrito" in nam nadeli ime našega kotička "SKRITO CAFE LOUNGE BAR", vaša naloga je, da odkrijete "SKRITO".

 

 

Bobi bar, Ljubljana

 

Lokacija: Grošljeva 1, Ljubljana

Facebook

 

Sedaj so kužki še uradno dobrodošli v našem lokalu. Lastniki lahko kužke pripeljejo v lokal, tako kot tudi na teraso. Ponavadi jim postrežemo z vodo, če pa so še posebaj pridni dobijo tudi malo smetance, če lastniki le dovolijo.

 

Pes Salon, Koper

 

Lokacija: Mužčev trg 8, Koper

Spletna stran

 

Zagotavljajo vam strokovne storitve nege in oskrbe vašega hišnega ljubljenčka v priročnem, čistem in varnem okolju. Dobro počutje in zdravje vašega psa pa sta največja prioriteta. Prepričani so, da si vsak pes zasluži osebno pozornost, zato se trudijo zagotoviti najvišjo raven storitve za lastnike kosmatih strank.

 

 

Topsolutions, Ljubljana

 

Lokacija: Tbilisijska 57B, Ljubljana
Spletna stran in Facebook

Topsolutions d.o.o. je specializirano podjetje za področje tiskanja. S spletno trgovino smo poslovanje razširili tudi na številna področja zabavne elektronike. V naši spletni trgovini lahko najdete že več kot 10.000 artiklov.

 

Včeraj smo na vrata podjetja nalepili našo novo Dogs Welcome nalepko, pred tem pa smo se še slikali. Upam, da vam bo slika všeč, tukaj smo vsi navdušeni.

 

Salon Moj kuža, Izola

 

Lokacija: Izola

Spletna stran

 

Salon moj kuža je nastal iz ljubezni do štirinožnih prijateljev. Skrbimo za nego in zadovoljstvo tako velikih kot malih psov.

 

Frizerski salon Trendi, Lucija

 

Lokacija: Lucija

 

Hangar bar, Izola

 

Lokacija: Tomažičeva ul. 10, Izola
Spletna stran in Facebook

 

Kaj se tu dogaja? Izvrstna kava, pester izbor pijač. Posedate lahko ob prijetni glasbi in soncu ter srkate svojo najljubšo pijačo ali pa uživate v vsakdanjih ritualih, kot so branje časopisa ali ogled raznih športnih dogodkov na TV ekranu. Vsem gostom je omogočen brezplačen dostop do interneta ter uporaba wireless-a. Prav tako je brezplačen tudi "dostop" do namiznega nogometa in igranja Wii konzole. Otrokom so na voljo razne igračke. Vsem prijateljem tenisa pa nudimo možnost rekreacije na treh urejenih igriščih. Vsak vikend razvajamo naše goste z domačimi torticami in drugimi sladicami. Ponujamo tudi možnost najema prostora za zaključene družbe. Hišni ljubljenčki so dobrodošli!

 

Kavarna MCT, Trbovlje

 

Fish market, Koper

 

EVTANAZIJE V SLOVENIJI PO 30. DNEVU!

  • V Sloveniji so zavetišča za živali po zakonu dolžna skrbeti le 30 dni, po tem jih lahko usmrtijo. V Italiji, Nemčiji in Avstriji zakonodaja usmrtitev zdravih psov v zavetiščih prepoveduje, na Hrvaškem imajo 60-dnevni rok.

Zadnji oglasi

Oddajo se: 14-letni Tor že 4 leta čaka na novo priložnost!
Tor bo letos star 14 let, v Zavetišču Ljubljana pa živi že zadnja 4 leta. Sicer je večji pes, ki z veseljem pokaže kakšen trik,...
Izgubljeni: Pogrešajo psičko Eono - najditelju ponujajo nagrado!
Pri zbiralniku vode v Dolnjih Slavečih (poleg Grada) je v nedeljo okrog 13. ure v gozdu izginila psička Eona (pasme trobarvni srbski gonič)...
Oddajo se: Dom išče osem malih razbojnikov in sedem starejših psov!
Če razmišljate o tem, da bi svoj dom pripeljali psa ali mačko, dobro razmislite tudi o tem, kaj prihod živali prinaša v...
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno