13.02.2014

Pes Piper in mačka Paxton prijatelja za vedno

Mnogi mediji pogosto izpostavljajo zgodbe prijateljstev, ki se spletejo med psi in mucami. Čeprav bi naj veljalo, da sta pes in mačka sovražnika, mnoge pripovedi dokazujejo, da temu vendarle ni tako, vsaj ne v vseh primerih. Tudi kuža Paxton, ki so ga pri starosti zgolj dveh tednov nemočnega našli sredi ulice, je imel veliko sreče. Ob prihodu v nov domov sta z mucko Piper takoj postala nerazdružljiva prijatelja.

 

"Na začetku sta dva tedna živela ločeno, eden v kopalnici, drugi pa se je mirno sprehajal po hiši. Želeli smo, da bi se privadila eden na drugega. Rezultat pa je več kot navdušujoč, saj sta neprestano skupaj, kar dokazujejo tudi fotografije," vesela pove njuna skrbnica.

 

Čeprav je muc psičku večkrat vsiljivo nagajal, ta ni nikoli agresivno reagiral. Skupaj se cel dan igrata in celo večerjata ob istih urah.

 

Vir: Love Meow

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.