Osla privezal za tovornjak in ga vlekel po cesti

Črnogorci so pretreseni. V javnost je namreč prišel posnetek, ki kaže tovornjakarja, ki je osla privezal za zadnji del tovornjaka in ga vlekel za seboj. Uboga žival se je na vsa kopita trudila upreti sili vozila, a ji ni uspelo. Nesrečni osel je s kopiti drsel po razgretem asfaltu, vrvi pa se ni mogel rešiti. Voznik na posnetku ni ustavil, množica pa je tovornjakarja, ki je žival mučil, le obvozila in se peljala dalje, poročajo Slovenske novice.

 

 

Na podlagi vidne registrske tablice vozila se je v javnosti že pojavilo ime lastnika vozila. To naj bi bil Vojislav Savović. A komentatorji opozarjajo, da ni nujno, da je lastnik vozila bil tudi voznik. Kaj na posnetek pravi policija, še ni znano.

 

Pripis 23. avgust: Osliček je živ in "zdrav", pišejo na spletnem postalu blic.rs - več o tem (KLIK). 

 

Povzeto po: Slovenske novice

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.