Psiček Ol Boy: ganljiva zgodba iz Singapurja

O ganljivi zgodbi tokrat poročajo iz Singapurja, kjer so člani tamkajšnje organizacije za dobrobit živali našli umirajočega psa. Poimenovali so ga Ol Boy in skušali so mu izpolniti zadnjo veliko željo: imeti lasten dom.

 

Ob najdbi je bil pes poln klopov, zaradi izčrpanosti se ni premikal, vodo je pil iz odtokov klimatskih naprav, jedel pa je odvrženo hrano trgovcev iz tamkajšnje ulice. "Umiral je, ni imel več veliko časa, vendar je vztrajal do konca!" dogodek opisujejo prostovoljci, ki so takoj razumeli, da si Ol Boy želi doživeti toplino lastnega doma.

 

Zadnje ure svojega življenja je preživel v hiši, ob njem pa so bili ljudje, ki so ga neprestano božali, stiskali in mu skušali dokazati kaj je prava ljubezen med psom in človekom.

 



Ob dveh ponoči je Ol Boy za vedno zaprl oči in odšel v pasja nebesa. Prostovoljci so mu pripravili veličasten pogreb. Njegov pepel so raztresli po plaži, kjer bi Ol Boy verjetno z veseljem užival v pasjih radostih.

 



O zadnjih trenutkih njegovega življenja so pripravili tudi videoposnetek, ki je nastal z namenom zbiranja sredstev za pomoč organizaciji: Save Our Street Dogs.

 

 

Srečno Ol Boy in počivaj v miru!


Prevod: Pes moj prijatelj
Vir: Save Our Street Dogs

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.