Oglaševanje na Pes moj prijatelj

Pes moj prijatelj je vodilni medijski portal, namenjen skrbnikom in ljubiteljem psov v Sloveniji. Svojim bralcem in sledilcem je na voljo popolnoma brezplačno, vsi članki so prosto dostopni in za prebiranje ni potrebno sklepati nobenih naročnin. S 140.000 sledilci na Facebooku in do 80.000 različnimi obiskovalci spletnega portala mesečno, oglaševalcem omogoča odlične dosege v ciljni skupini – to so skrbniki psov, doma v Sloveniji.

 

Pes moj prijatelj nudi učinkovite načine predstavitve produktov in storitev za ljubitelje živali. V kombinaciji predstavitev na portalu in socialnih omrežjih pa zagotavlja daleč najvišje dosege izbrane oglasne vsebine. Na Facebooku ima Pes moj prijatelj nadpovprečno število interakcij (klikov na vsebinske članke, »všečkov«, komentarjev in delitev). Oglasne kampanje se lahko v veliki meri torej povežejo tudi na Facebook in Instagram.

 

Svoj produkt ali dejavnost lahko predstavite preko atraktivnih pozicij oglasnih pasic in v sklopu odmevnih nagradnih iger, predstavitvenih člankov ali kot pokrovitelj tematskih vsebinskih sklopov. Pes moj prijatelj zagotavlja visoko interakcijo z bralci in ljubitelji živali – to je mogoče povezati tudi z oglasnim sporočilom.

  

Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI NA VAŠA VPRAŠANJA in VAM PRIPRAVILI PONUDBO:

 

info@pesmojprijatelj.si