Cenik oglaševanja na portalu www.pesmojprijatelj.si in Facebooku

Pes moj prijatelj je vodilni spletni portal ljubiteljev živali v Sloveniji. Poleg aktualnih novičk, intervjujev, kolumn, zgodb bralcev portal ponuja še strokovne prispevke o zdravju ter negi, vzgoji in odgovornemu skrbništvu psa. Prav tako portal predstavlja zbirno mesto zanimivih in aktualnih informacij za vse lastnike psov – od aktualnih informacij zavetišč in društev, prijave mučenja živali do krvodajalskih informacij in ažurno bazo veterinarskih ambulant.

 

Bogastvo portala Pes moj prijatelj so poleg kakovostnih vsebin tudi tesne vezi (interakcija) z bralci na različnih družbenih omrežjih.  

 

Pes moj prijatelj nudi učinkovite načine predstavitve produktov in storitev za ljubitelje živali.  V kombinaciji predstavitev na portalu (cca. 80.000 različnih obiskovalcev mesečno)  in socialnih omrežjih (140.000 sledilcev na Facebooku) oglaševalcem omogoča odlične dosege v ciljni skupini – to so skrbniki psov, doma v Sloveniji.

 

 

KLASIČNE OGLASNE PASICE

 

Ime oglasa

Dimenzija

Trajanje

Cena v


Klasična pasica


300 x 250


1 mesec*


   550,00

Klasična pasica

728 x 90

1 mesec*

   550,00

Billboard

970 x 250

1 mesec**

   650,00

Ozadje - ekskluziva

ozadje

1 dan***

   250,00

Banderola

1920 x 150

1 mesec****

   650,00

Video oglas

pre-roll

1 mesec****

   750,00


 

 Cena ne vključuje DDV.

 

* zagotovimo minimalno 80.000 prikazov, v nasprotnem primeru podaljšamo akcijo do 80.000 prikazov

** Billboard oglasi se na mobilnih napravah pokažejo v obliki pasice 300 x 250

*** zagotovimo minimalno 3.000 prikazov, v nasprotnem primeru podaljšamo akcijo do 3.000 prikazov

**** zagotovimo minimalno 25.000 prikazov, v nasprotnem primeru podaljšamo akcijo do 25.000 prikazov

 

 

PROMOCIJSKI ČLANEK na portalu in FB-ju

 

V članku lahko podrobneje predstavite svojo dejavnost, ponudbo ali izdelke, objavite svoj kontakt, povezavo na svojo spletno stran in članku priložite fotografije. Članek je 7 dni izpostavljen na vstopni strani portala www.pesmojprijatelj.si. Promocijski članek objavimo tudi na Facebook strani Pes moj prijatelj, ki ima 140.000 sledilcev.

Po tednu dni se članek arhivira v rubriki »Novo pri naših partnerjih«. Ker portal Pes moj prijatelj odlično 'kotira' tudi v Google iskalniku (največkrat je prvi zadetek pri iskalnih nizih, ki se dotikajo psov in drugih živali), bo vsebinska predstavitev dosegla tudi tiste, ki bodo s pomočjo Googla iskali podoben izdelek ali storitev. Dolžina članka je neomejena, vanj pa lahko dodate največ 4 fotografije.

 

Cena PR članka (vključuje tudi Facebook objavo): 550,00 € + ddv

 

 

NAGRADNA IGRA

 

Nagradna igra poteka na Facebook strani s 140.000 sledilci. Nagradne igre zagotavljajo visoko interakcijo in posledično višje dosege objave. Najava nagradne igre vsebuje 'tag' na vašo Facebook stran in na kratko predstavi vašo dejavnost. Nagrado zagotovi naročnik, igra pa traja najmanj 3 in največ pa 14 dni (odvisno od nagrade in dogovora). Za predlog koncepta nagradne igre, ki bo delovala, smo na voljo v uredništvu portala, prav tako poskrbimo tudi za pripravo podrobnih pravil sodelovanja, ki so v skladu z veljavno zakonodajo. Posamezna nagradna igra ima po izkušnjah približno 94.000 "organic" dosega.

 

Cena izvedbe nagradne igre: 590,00 € + ddv

 

 

Za naročila ali dodatne informacije pokličite 01/ 5199 164 ali pišite na e-naslov info@pesmojprijatelj.si. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam oblikovali konkretno ponudbo glede na prejete želje.

 

 

POGOJI:

  • Naročnik zagotavlja, da je oglas v skladu z zakonodajo.
  • Rok za oddajo izdelanega oglasa in PR vsebin je 3 delovne dni pred objavo.
  • Pridržujemo si pravico zavrnitve oglasa, ki ne ustreza oglaševalskemu kodeksu.
  • Spletno pasico priskrbi naročnik. Pasice so lahko izdelane v formatih GIF, PNG ali JPG.
  • Povezave z reklamnih pasic lahko vodijo do predstavitve na katerekoli spletne strani po izbiri naročnika.

 

Cenik velja od 1. avgusta 2022.