25.11.2010

Nona Ana obiskala zavetišče

Kljub grdemu vremenu sem z veseljem odšla v zavetišče. Pogled na vse te pse me prav pomiri in vesela sem, ko vidim, da nekaterih starih ni več, torej so našli nov/pravi dom.

Čeprav te dni veliko dežuje in je veliko blata, je zavetišče res lepo čisto in pospravljeno. Prav presenečena sem bila, kako imajo vse čisto in pridne prostovoljke skrbijo, da je vse tako kot mora biti. Tudi sama imam rada čistočo in me veseli, da je tako tudi v zavetišču.

Zelo me je veseli pogled, da je čeprav že skoraj temi in kot omenjeno deževnemu vremenu, zavetišče obiskalo veliko ljudi. Z nasmehom vzamejo psa in ga peljejo na sprehod. To je super! Pred odhodom mi je Evelina pokazala mladičke. Kako so bili lepi! Skakali so okrog mene, me gledali in iskali pravo položaj za božanje. Joj, če bi bila mlajša bi sigurno enega posvojila!

Vabljeni tudi vi v zavetišče, to je res SUPER terapija!!!

Lepe pozdrave,
Nona Ana

 

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.