13.10.2023

Reksi išče topel dom

Reksi je v zavetišču že od julija 2021 in nihče se še ni zanimal zanj. Star je približno 12 let, vendar svojih let sploh ne pokaže - nima niti zdravstvenih težav, še vedno obožuje sprehode, na katerih je zelo lepo vodljiv in ti so z njim pravi užitek. Išče dom, kjer bo imel na voljo veliko ograjeno dvorišče, kjer bo imel prostor za prosto tekanje in aktivnosti s svojim novim skrbnikom, kateremu bo zagotovo zvest prijatelj in odlična družba. Reksi je trobarven samec večje rasti. 

 

Za več informacij o meni me obišči v Zavetišču za živali Maribor ali pokliči 02/ 480 16 60 oziroma piši na zavetisce.mb@snaga-mb.si 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.