15.12.2010

Čapi žal ni preživel - zahvala tistim, ki so pomagali!

Pred približno dobrim mesec in pol ste mi pomagali, ko sem vas prosila za pomoč, ker je moj kuža Čapy zbolel in je nujno potreboval zdravilo Azodyl, ki ga dobiš le iz ZDA. Z vašo pomočjo se mi je ponudilo precej ljudi, ki je ponudilo nesebično pomoč in nenazadnje tudi punca, ki mi je v nekaj dneh iz Dunaja dostavila zdravilo.

 

 

Naš Čapy na veliko žalost ni preživel, 3. septembra je odšel v "pasja nebesa"... 

 

Čeprav mineva "že" več kot mesec dni dokar ga ni, je bolečina in praznina vse večja in nikakor se ne morem sprijazniti z dejstvom, da ga ni več z nami/mano. Bil je moj najboljši prijatelj, moja sorodna dušica, zame/za nas popoln kuža, ob katerem smo imeli priložnost preživeti nekaj več kot 10 let čudovitih in nepozabnih trenutkov, ki nam jih nihče ne more vzeti in za katere bom večno hvaležna.

 

 

Želim se vam na koncu zahvaliti za vašo pomoč, saj brez nje ne bi našli zdravila, pa čeprav je bilo za Čapka tokrat prepozno, verjamem, da boste nekoč (če že niste) na takšen način rešili življenje kakšnemu kosmatincu in s tem lastnikom podarili nove trenutke s svojim prijateljem.

 

Navsezadnje je važen namen. Očitno je v našem primeru, nekdo želel da Čapy oddide osrečit še koga drugega.

 

Ker mi je ostala skoraj vsa zaloga Azodyla (3 škatlice - zdravilo za ledvica), bi želela to podariti vam (zdravilo je sicer drago in učinkovito za pse, ki imajo težave z ledvicami oz. akutno odpovedjo menda celo).

 

Prilagam pa še nekaj slikic našega Čapyja in njegove ponosne lastnice, ki ga bo vedno v najlepšem spominu nosila v svojem srčku.

 

Špela

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.