09.02.2011

Sky: zgodba pasjega krvodajalca

Ime mi je Sky, sem 4 leta star pastirski pes tornjak. Po izobrazbi sem pasji terapevt pri Ambasadorjih nasmeha in tudi jaz sem že nekajkrat dal kri za druge - pes nikoli ne ve kdaj bo tudi sam rabil takšno pomoč, kajne? Poleg tega sem velik in močan in dam lahko veliko krvi.

 

 

Ta fotografija je nastala v avgustu, ko sem moral zaradi urgentnega klica sprehod po gozdu prestaviti na kasneje. Tako zelo se je mudilo, da so mi vzeli kri kar iz vratne žile in to brez narkoze. Tiste prijazne veterinarke so rekle, da tako kri najhitreje teče. In res, v nekaj minutah sem dal slabih 500ml krvi; za eno lušno psičko. In ker sem bil priden, so mi potem poleg hrane dali še tale krasen zelen šal. K sreči ga nisem dolgo nosil, kajti avgust ni ravno primeren čas za nošnjo šalov, še posebej ne za takšne kosmatince kot sem jaz.

 

Lepo vas pozdravljam in ostanite zdravi! Sky

 

Več o temi pasjega krvodajalstva

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.