25.10.2023

Avtohiša Vič – kužkom prijazna avtohiša

V današnjem hitrem tempu življenja je izbira prave avtohiše za nakup ali servis avtomobila ključnega pomena. Pri Avtohiši Vič vam lahko ponudijo ne samo vrhunske avtomobile, ampak tudi edinstveno izkušnjo za vse družinske člane, vključno z našimi štirinožnimi prijatelji. Avtohiša Vič je tako postala prava oaza za ljubitelje avtomobilov in kužkov, saj so postali kužkom prijazna avtohiša s pasjim kotičkom.

 

Povezava s strankami

Pri Avtohiši Vič stavijo na to, da je dober odnos s strankami ključ do uspeha. Stranke vedno pozdravijo z nasmehom in pripravljenostjo, da vam pomagajo pri vseh vaših potrebah v zvezi z vozili. Ne glede na to, ali iščete novega Peugeota, rabljeno vozilo ali pa potrebujete servis za vaše vozilo, so tu, da poskrbijo za vas. S pasjim kotičkom v salonu pa so naredili še korak naprej v predanosti strankam.

 

Kužkom prijazna avtohiša

Zavedajo se, da so psi pomemben del mnogih družin in da jih radi vključujemo v svoje vsakodnevne dejavnosti, vključno z obiskom avtohiše. Pasji kotiček so zasnovali z mislijo na vaše ljubljenčke, saj želijo, da se počutijo udobno in sproščeno, medtem ko vi izbirate svoj sanjski avto, skuter oz. kombi ali pa čakate na servis svojega obstoječega vozila.

 

Kaj ponuja njihov pasji kotiček?

Pasji kotiček je opremljen z vsem, kar potrebujete, da se vaš pes počuti kot doma. Ponujajo:

  • Udobno ležišče: kužki si lahko privoščijo počitek na mehkih ležiščih, medtem ko vi raziskujete ponudbo vozil.
  • Posoda z vodo in hrano: za okrepčilo vašega kužka bo vedno poskrbljeno.
  • Igrače za zabavo: na voljo so tudi različne igrače, da bodo vaši psi ostali aktivni in zabavani.

 

Kako deluje njihov pasji kotiček?

Ko vstopite v avtohišo, vas bodo prijazni zaposleni usmerili do pasjega kotička. Tako boste lahko brezskrbno pregledali ponudbo vozil ali počakali na servis, medtem ko bo vaš kosmatinec na varnem mestu. Njihov cilj je, da bi vsi člani vaše družine uživali v obisku Avtohiše Vič, ne glede na število nog.

 

Ne pozabite pa pogledati tudi njihovih aktualnih akcij, in ne spreglejte novega Peugeot 2008.

 

Promocijsko besedilo

Fotografija: Arhiv Avtohiša Vič

 

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.