10.04.2024

Bobi nujno, nujno, potrebuje dom

V kratkem obdobju se je, pri družini v kateri je živel Bobi, zgodilo veliko sprememb. Sin je dobil delo v Švici, oče je trajno pristal v bolnišnici, mama pa je morala po amputaciji obeh nog na rehabilitacijo. In zdaj jih zelo skrbi, kaj bo z Bobijem.

 

Trenutno za njega skrbi soseda. A tudi ona te skrbi ne more trajno prevzeti, ker je že sama starejša gospa. Žal dvorišče ni ograjeno, Bobi pa rad naredi obhod po soseski, zato ga gospa večkrat na dan pusti ven, nato pa gre nazaj v boks.

 

Ker tudi povodca ne mara preveč, bi za njega bilo ograjeno dvorišče idealen dom.

 

Bobi je krasen kuža, prijazen, radoveden, poln energije in veselja. Do otrok je zelo prijazen, mačke pa iz igre lovi (one tega žal ne razumejo, zato bi bil primernejši dom brez mačk).

 

Bobi je star 7 let, kastriran, redno cepljen (do spet. 2026) in povsem zdrav. Manjka mu le ograjeno dvorišče, kjer bo lahko še naprej vesela dušica.

 

Ko je ostal sam, je bil en dan zelo otožen (nič ni jedel, samo čepel v boksu), zdaj pa počasi že verjame v boljši jutri.

 

Več informacij o Bobiju dobite na tel. št. 031 797 721.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.