25.04.2016

Carla uspešeno prebrodila stisko in se odpravlja v nov dom

Zgodbo psičke Carle smo na našem portalu pred dnevi že predstavili. Zgodba, ki bi se lahko tragično končala, v teh dneh dobiva spodbudne novice. Začasni skrbnik Raul na Facebook strani poroča, da je Carla v veliko boljšem stanju in da bo te dni dobila celo nov dom. Kot zapiše, so za njima izredno težki trenutki, psičkino zgodbo pa je spoznalo in delilo na milijone ljudi po vsem svetu.

 

 

"Carla nas je veliko naučila, skozi njeno življenje in bolečino. Tudi sam sem se res mnogo naučil. Čeprav sem žalosten, da bo odšla, sem vesel, da bo zaživela popolnoma novo življenje," pojasni njen negovalec. Zagotovo bo v novi življenjski zgodbi kosmatinka srečna, a grenkobe in žalosti, žal ne bo mogla pozabiti nikoli.

 

 

Srečno Carla!

 

Vir in foto: Facebook Official Raul Julia Levy

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.