Čarobni svet pasjih mladičkov z Majo

Si novopečeni skrbnik pasjega mladička? Imaš pse že od nekdaj ampak je ravno zdajšnji mladiček malo bolj zahteven in se ti zdi, kot da se sploh ne znajdeš? Ali pa mladička šele pričakuješ in se želiš naučiti malim kepicam bolj prijazen način vzgoje in šolanja?

 

Potem si na pravem mestu!

 

Pri portalu Pes moj prijatelj smo v sodelovanju z Majo Šparovec, ustanoviteljico in inštruktorico v klubu Canima - šolamo pse, izobražujemo skrbnike pripravili serijo kratkih a poučnih in zanimivih prispevkov. Kot vzrediteljica in inštruktorica s 25. letnimi izkušnjami v pasji šoli, se je Maja spopadla z vsemi mogočimi in nemogočimi izzivi, ki jih mali kosmatinci in njihovi skrbniki lahko prinesejo. Trdno verjame, da je aktivno ukvarjanje z mladičkom in razumevanje njegovih potreb najbolj učinkovit način, da dosežeš mirno, srečno in izpolnjeno življenje s svojim kosmatincem.

 

Vabimo te, da že jutri pokukaš v Čarobni svet pasjih mladičkov in spoznaš Majin celovit pristop v vzgoji in šolanju mladih štirinožcev!

 

Uredništvo Pes moj prijatelj

Fotografija: osebni arhiv Maje Šparovec

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.