05.10.2019

Dala odpoved, da bi iskala psičko - našla jo je po 57 dneh!

Kaj bi storili, če bi izgubili svojega ljubljenčka? Bi po nekaj dneh prenehali z iskanjem? Ali pa bi vse v življenju dali na stran, samo da bi ga našli? Točno to je storila Carol King iz Washingtona. V službi je dala odpoved in ves svoj čas posvetila iskanju njene izgubljene psičke Katie.

Carol in njen mož sta preživljana romantični vikend v Montani, s seboj pa sta vzela tudi svojo ljubljenko. Takrat pa se je zgodilo nepričakovano. Ko sta šla na večerjo, se je razvila huda nevihta, grmenje je prestrašilo Katie, ki je pridno čakala v hotelu. Nekako ji je uspelo zbežati iz hotelskega poslopja, kar je zanetilo veliko iskalno akcijo. Psičko so iskali vso noč, a brez uspeha.Dnevi so se prevešali v tedne, a Carol ni nikoli izgubila upanja. In na 57. dan, so bili vsi napori poplačani – Katie je bila končno najdena. "Bilo je grozno, slabo mi je bilo od skrbi. Nikoli nisem odnehala. In nikoli izgubila upanja," je povedala Carol. Ko psičke v hotelu niso našli, je bilo hitro jasno, da se je nekako izmuznila na prosto. Osebje hotela je bilo takoj pripravljeno pomagati, nemudoma so pogrešano kosmatinko tudi objavili na socialnih omrežjih.

V tednih iskanja, je Carol na pomoč priskočilo veliko ljudi. Delili so letake, spraševali, iskali, celo kuhali za Carol, ki se ni želela vrniti domov brez svoje ljubljenke in je tako ostala v Montani. Na 57. dan pa je prišel klic moškega, ki naj bi Katie opazil. "Samo objela sem jo, nisem je mogla izpustiti. Solze so mi tekle po licih, vsi smo se objemali," opisuje Carol. "Ljudje so se ustavljali z avtomobili in nas hodili objemat. Mislim, da je cela soseska vedela, da smo jo našli."

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.