14.05.2018

FOTO: Moški skrbi za zapuščene živali v Fukušimi

55-letni Naoto Matsumura skrbi za zapuščene živali na območju mesta Tomioka, v središču Fukušime. Mesto je bilo ob jedrski nesreči zapuščeno tako na hitro, da so ljudje za seboj puščali odprta vhodna vrata in domače živali. Medtem, ko Naoto čaka, da se življenje v mesto vrne, skrbi za preživele živali in živi ob svečah, dodajajo na spletni strani Eko dežela.

 

 

Poznan kot "varuh živali Fukušime" hrani in skrbi za krave, prašiče, pse, mačke in druge. Hrano dobiva iz zunanjega območja, a živi in ostaja v mestu ob živalih. Nedvomno je zato močno izpostavljen sevanju, ki pa njegovi dobroti ne pride do živega.

 

fukushima-animals-2

 

ScreenShot5140

 

fukushima-animals-4

 

fukushima-animals-5

 

fukushima-animals-6

 

fukushima-animals-7

 

fukushima-animals-9

 

Foto: White Wolf Pack

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.