15.03.2018

FOTO: Neverjetno prijateljstvo bokserke in malih mačjih kepic

30-letna Kelly je velika ljubiteljica psov in mačk. Pred devetimi leti je posvojila psičko Suzie, nekaj let kasneje pa je želela dom ponuditi še enemu psu. Ko je prišla v zavetišče je zagledala tudi veliko mačjih dojenčkov v slabem stanju in se tako odločila, da bo petim bratcem in sestricam ponudila začasni dom. Kljub temu, da je bila negotova, kako bo nove stanovalce sprejela njena psička Suzie je kaj kmalu ugotovila, da so njene skrbi odveč.

 

 

Suzie je male muce tako dobro sprejela, da je postala tudi nekakšna njihova nadomestna mati. Njihovo sožitje je bilo tako neverjetno, da je Kelly v nadaljevanju začasno domovanje ponudila še približno 50 mačjim mladičem.

 

 

Ganljive prizore pasjega in mačjega prijateljstva je ovekovečila tudi v objektiv in jih pričela objavljali na Instagramu. Na ta način pa jim je kaj hitro poiskala tudi odgovorne skrbnike.

 

 

Fotografije tega čudovitega prijateljstva so obkrožile svet, Kelly in Suzie pa obljubljata, da bosta s svojo "misijo" nadaljevali tudi v prihodnje.

 

 

 

 

Foto: Instagram Kelly Hartman

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.