21.10.2020

KUŽA TEDNA: Suhec Pasco v zavetišču že lepo napreduje!

V okviru dobrodelno-ozaveščevalnega projekta Srce za tačke, ki ga letos že četrto leto pripravljamo z Lidlom Slovenija, spoznavamo tudi zgodbe živali iz domačih zavetišč. Ob sredah in petkih tako posebno mesto namenjamo psom in mucam, ki v zavetiščih na svoj topel dom čakajo že predolgo časa ali imajo za seboj posebno zgodbo.
Tokrat se nam predstavlja Pasco. Je zelo podoben pasmi beauceron - francoski ovčar. Tehta okrog 30 kg. Trenutno je še presuh, vendar je v zavetišču začel pridno nabirati kilograme. Zelo rad se crklja in obožuje človeško bližino. Zaenkrat je še plašen ob spoznavanju novih ljudi in novih stvari in malce zmeden. Ko te pa spozna in sprejme je zelo privržen, ljubeč in igriv. Išče človeka, ki nadaljeval z njegovo vzgojo in socializacijo. Potencialni posvojitelji lahko za več informacij kontaktirate Zavetišče Ljubljana.


Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.