09.05.2024

Miško išče dom

2 leti star Miško je imel pred prihodom v zavetišče ljubeč dom, kjer so ga naučili veliko trikcev. Na žalost je njegov lastnik umrl in Miško je pristal v zavetišču.

 

Miško je super pes za vodnika, ki mu zna postaviti meje. Je učljiv, vodljiv in željan sodelovanja s človekom. Obožuje igrače in hrano, zato ga je lahko motivirati. Zelo rad ima crkljanje in išče kontakt s človekom.

 

Miško je aktiven in živahen pes. Niso mu všeč vsi ljudje, zato lahko na nekatere reaktivno odreagira. Zna biti tudi zaščitniški do svojega človeka. Nikakor ni primeren za bivanje z mački in ostalimi manjšimi živalmi, saj mu predstavljajo plen.

 

S psičkami njegove velikosti se super razume in se z veseljem z njimi poigra. Niso mu pa všeč vsi samci.

 

Miško je kastriran, mikročipiran, ima potni list, odpravljene notranje in zunanje parazite ter je cepljen proti kužnim boleznim. Tehta okoli 30 kg. Je sobno čist in ne uničuje stvari.

 

Če mislite, da bi Mišku lahko ponudili topel dom, so vam za več informacij na voljo preko e-pošte: info@zavetisce-ljubljana.si

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.