02.09.2019

Mnogo več kot hrana! To je 100% naravna hrana za pse in mačke!

Dobrodošli v našem svetu!

Pri Prinsu imamo zaposlene, ki ljubijo živali. Razvijanje po meri kakovostne, 100% naravne hrane za pse in mačke je naša posebnost, izboljšanje dobrega počutja živali je naše poslanstvo. To počnemo na svojem strokovnem, osebnem, zavestnem, presenetljivem in edinstvenem načinu.

Dovolite nam, da se predstavimo.


Prins
je družinsko podjetje. Že več kot petdeset let, tri generacije družine Verkade dajejo svoje srce in dušo v živalsko prehrano. Vsi zaposleni v podjetju Prins smo kot ena velika družina. Z lastno proizvodnjo, laboratorijem in skladiščem imamo tudi lastni izobraževalni center v mestu Veenendaal na Nizozemskem.

Kakovost

Naša skrivnost? Prins, kjer ima vsakdo enak cilj; Kakovost na prvem mestu. Želimo ponuditi več, ker se enostavno ne zadovoljimo hitro. Mogoče lahko nekaj spremenimo ali izboljšamo. Stranke so kritične in morajo biti. Potrošnikom želimo ponuditi našo iskrenost z ustvarjanjem odličnih izdelkov za zdrave hišne ljubljenčke in tudi z dobrimi strokovnimi nasveti.

Hišni ljubljenčki in njihovi lastniki so pri nas vedno na prvem mestu. Pripravljeni smo poslušati in se pogovoriti s stranko, ne iz perspektive izdelka, temveč iz dobrega počutja živali. Dedek Verkade je začel to delati v sedemdesetih letih z njegovimi seminarji in to še naprej delamo s pomočjo programa Prins CareTeam, ki dela to kar pravi ime: skrb za hišne ljubljenčke in svetovanje lastnikom. Druga pomembna in inovativna orodja, ki nam pomagajo narediti to so naš izobraževalni center EduPet in življenjski slog za hišne ljubljenčke; edinstvena spletna platforma in TV-kanal.Prins. Več kot hrana.

Več informacij najdete na spletni strani www.mojprins.si ali www.prinspetfoods.com.
Kontaktirate nas lahko preko telefona 030/285-855 ali email-a info@mojprins.si.

Prins lahko preveriš tudi na Facebooku.(promocijsko sporočilo)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.