12.12.2023

NA ODDIH S PSOM: V Termah Dobrna bo vaš štirinožni prijatelj bival brez doplačila

Se odpravljate na oddih in ne veste, kje je dobrodošel tudi vaš kosmatinec? Lastniki kužkov se pogosto srečujejo z vprašanjem ali lahko pripeljejo svoje ljubljenčke s seboj na dopust, v hotel ali terme.

Ne skrbite! V Termah Dobrna so kužki dobrodošli. Odkrijte popolno kombinacijo oddiha in pustolovščine s posebno zimsko akcijo za ljubitelje kužkov, saj ti v času veljavnosti akcije bivajo brezplačno.

 

Pripeljite svoje kosmate prijatelje na nepozaben dopust, poln radosti in skupnih trenutkov. Destinacija ponuja vrsto možnosti za sprehode v slikovitem okolju, svež zrak bo blagodejno vplival na vas in vaše ljubljenčke. Ti pa so dobrodošli tudi v nastanitvi, skupaj z vami lahko bivajo v Hotelu Švicarija 4* ali v apartmajih Spa Suite Dobrna 4*. Na voljo so inovativno opremljene sobe, v katerih se bodo udobno namestili vaši štirinožci, čaka jih mehka prijetna posteljica in posodica za vodo/hrano. Vi pa se boste lahko brezskrbno razvajali v termalnih vrelcih in savnah.

 

KAJ PRINAŠA ZIMSKA AKCIJA?

Vaš najboljši prijatelj bo deležen udobja bivanja brez dodatnih stroškov, tako boste prihranili kar 25 € dnevno. Akcija velja za bivanja od 13. 11. 2023 do 29. 12. 2023 in od 01. 01. 2024 do 16. 02. 2024, v Hotelu Švicarija in Spa Suite Dobrna.

 

KATERI PROGRAMI SO ZAJETI V AKCIJI?

Brezplačno bivanje za vašega kužka velja za VSE PAKETE v času veljavnosti akcije. Naštejmo le nekaj paketov, ob katerih boste lahko uveljavljali vašo ugodnost:

 

  • paketa SPA RAZVAJANJE in SPA ODDIH v enem izmed šestih ekskluzivnih apartmajev Spa Suite Dobrna 4*, ki ponujajo edinstveno kombinacijo udobja in zasebnosti z zasebnim spa doživetjem. Vsak apartma ima lasten spa s turško savno in zunanjo leseno kadjo s termalno vodo s temperaturo 35 °C.
  • izkoristite priložnost za popolno razvajanje in doživite brezčasno sprostitev v našem prenovljenem Hotelu Švicarija 4*. Rezervirajte PREMIUM WELLNESS paket, kjer vam zagotavljamo neomejen vstop v Sauna Spa v Hotelu Švicarija in fitnes ter neomejeno razvajanje v termalnih bazenih hotela Vita.

 

Želimo, da je vaše bivanje pri nas popolno doživetje tako za vas kot vašega ljubljenčka. Ne zamudite priložnosti, da ustvarite nepozabne trenutke z vašim hišnim ljubljenčkom med oddihom v Termah Dobrna.

 

KAKO UREDITE REZERVACIJO?

Vaše razvajanje s štirinožnim prijateljem brez doplačila za njegovo bivanje, rezervirajte preko spletne strani Term Dobrna: www.terme-dobrna.si, pišite na info@terme-dobrna.si ali pokličite na brezplačno številko 080 22 10.

 

ALI LAHKO VAŠ KUŽEK BIVA TUDI V OBDOBJU, KO AKCIJA NE VELJA VEČ?

Kužki lahko v Termah Dobrna bivanju tudi v času izven zimske akcije, torej po 16. 02. 2024, in sicer v Hotelu Švicarija in apartmajih Spa Suite Dobrna, ob vseh veljavnih paketih, proti doplačilu.

 

Vabljeni pa, da nas spremljate tudi na IG in FB, kjer redno objavljamo nove ugodnostih, ali pa se prijavite na naše e-novice in ste o ugodnostih obveščeni prvi.

 

Promocijsko besedilo

Fotografija: Arhiv Terme Dobrna

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.