21.10.2017

Našli shirano psičko, z veliko tvorbo pod zadnjimi tačkami

"Revščina, primitivizem pomešan z alkoholizmom, povzroča grozovito trpljenje živalim. Najdena v hiši nasproti votle peči - Ravne na Koroškem!" to so besede, ki jih je predsednica DPMŽ Koroške danes objavila na družbenih omrežjih.

 

 

Shirano psičko, z veliko tvorbo pod zadnjimi tačkami, so namestili po tem, ko jih je občan obvestil, da sama tava po glavni cesti. "Težko je, a se bomo borili zanjo!," pišejo v društvu. Trenutno se za njeno življenje borijo v Veterinarski ambulanti Slovenj Gradec. "Najprej jo moramo ojačati, da bo sploh sposobna operacije," dodajajo. Koroškemu društvu lahko pomagate z donacijami in kvalitetno hrano, ki jo bo psička, če bo preživeli, zagotovo potrebovala.

 

 

 

Držimo pesti!

 

Foto: Suzana Vodnjov (DPMŽ Koroške)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.