Ob branju pisma so ga oblile solze

Moškega so ob branju pisma, ki ga je prejel le nekaj tednov po smrti dedka, oblile solze. Pismo je bilo precej nepričakovano, saj je prišlo od posebnega družinskega člana. Njegov dedek je umrl zaradi Alzheimerjeve bolezni, pred svojo smrtjo pa je bil zaradi okoliščin prisiljen svojemu ljubljenemu psičku Winstonu poiskati nov dom.

 

V času žalovanja je družina prejela sožalno pismo in na njihovo veliko presenečenje je bil podpisan prav Winston. Vnuk pokojnika je na Twitterju zapisal: “Lansko leto smo morali dedkovemu psu najti drug dom, saj je dedek zbolel za Alzheimerjevo boleznijo, danes pa smo prejeli tole pismo.” V komentarju je še povedal, da je porabil precej robčkov.

 

 

V pismu je pisalo: “Pozdravljeni, sem na počitnicah v Španiji. Žal mi je bilo, ko sem slišal za mojega “očeta”. Bil je zelo dober do mene. Z ljubeznijo, Winston.” Pismu je bila priložena tudi Winstonova fotografija, na kateri lovi sončne žarke na svojih počitnicah v Španiji. Objava je bila deljena več kot 20.000 krat, ganjeni ljudje pa so hvalili pozornost Winstonove nove družine.

 

  

Foto: GettyImages in mirror.co.uk

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.