Okostje preminulega psička v domovanju znanega igralca

Da imajo zvezdniki pogosto nenavadne ideje smo že vajeni. Zato razkritje igralca Orlanda Blooma, da ima doma razstavljeno okostje svojega umrlega psička, ne preseneča preveč. Orlandov psiček Sidi je leta 2016 preminil zaradi bolezni jeter.Skoraj tri leta kasneje, je igralec filmov Pirati s Karibov in Gospodar prstanov spregovoril o svoji izgubi. "Bil je odličen spremljevalec in njegova smrt me je zelo prizadela. Njegov skelet sem dal postaviti, da je v nekem smislu še vedno z mano," je povedal. "Vem, da se nekaterim to zdi zelo čudno, ampak je zelo lepo narejeno in tako mu še vedno lahko zaželim lahko noč."

Orlando je Sidija spoznal med snemanjem filma Nebeško kraljestvo v Maroku, ko je brezdomen psiček taval po mestnih ulicah. "Angleži smo že tako narod ljubiteljev živali. A tudi če ne bi bil Anglež, bi bil še vedno velik ljubitelj, še posebno psov. Enostavno tako je." Kdor Orlanda spremlja na spletu že ve, da ima ob sebi novega kosmatinca z imenom Mighty, ki pa se odlično razume z Nuggetom, psičkom njegove zaročenke pop zvezdnice Katy Perry.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.