20.11.2018

Pasja mal'ca

Kot veliki ljubiteljici psov mi je bila v podjetju Hermine Wech - Koroška perutnina, kjer sem zaposlena, dodeljena čast, da pričnem “pisati” zgodbo o najboljših pasjih perutninskih prigrizkih, ki so na slovenskem tržišču. Beseda najboljši je pogumna, a za to trditvijo povsem trdno stojimo. Zakaj? Naravni sušeni perutninski priboljški so narejeni iz mesa, ki ga poznamo. V ozadju so lastni kmetje podjetja Wech, tako v Sloveniji in Avstriji – in v celoten proces je vključena skrb, da je meso kvalitetno, in kar je najpomembnejše, brez antibiotikov, brez hormonov in brez gensko spremenjenih organizmov. A v zgodbi Pasje mal'ce smo šli še nekoliko dlje.

 

 

 

Za pasje kosmatince smo pripravili tudi različice priboljškov, ki nosijo oznako BIO.  Radi bi poudarili, da BIO ni le trend v današnjem hitrem tempu življenja - BIO meso mora nositi posebno oznako, ki zagotavlja, da se živali dovolj gibljejo, se prehranjujejo z ekološkimi krmili, brez antibiotikov in hormonov. Znanstveno je dokazano, da reja na prostem z dosti več gibanja zagotavlja boljšo kakovost mesa, živali pa, ker so na prostem, pojedo tudi več hranil, kot so omega 3 maščobne kisline, železo, vitamini B in cink. Z nakupom BIO Pasje mal'ce hkrati, ko svojemu kosmatincu ponudite povsem naraven priboljšek, podprete tudi živalim prijaznejšo vzrejo.

 


In kdaj se je vse začelo? Zgodba o zasnovi samih pasjih priboljškov seveda sega na našem centralnem podjetju v Avstriji precej dlje, slovenska različica pa se začne januarja 2018. Prvi smo, ki lahko izdelke ponudimo pod uradnim BIO certifikatom, izdelki, ki pa niso BIO, pa so, kot naša celotna ponudba, brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).  

 

 


Od prvotne ideje o pasjih priboljških ter do prvega izdelka na trgovskih policah je minilo kar nekaj mesecev – vmes je bilo veliko trdega dela, urejanja "papirologije", pripravljanje dizajna in seveda kar nekaj skrbi. A ko je bila prva vrečka Pasje mal'ce pred nami – je bilo to TO! Ljubezen na prvi pogled!


Priboljški Pasje mal'ce so brez vsega, kar bi lahko na kakršen koli način škodovalo našim psom, zato smo takšno hoteli tudi ime in dizajn - brez nepotrebnega kiča. Naše vodilo je – preprosto, predvsem pa naravno. Zato - naj bo Pasja mal´ca vedno pri roki - kot priboljšek med obroki ali kot nagrada med treningom - psi vam bodo hvaležni!

 


Zgodba se bo seveda razvijala naprej. Z vsem, kar smo v tem kratkem času s Pasjo mal'co dosegli, smo več kot zadovoljni. Smo na začetku naše poti, a kaj hitro bodo prišla nova poglavja. Artikli, ki prihajajo, bodo zanimivi, predvsem pa za pasje gobčke okusni in zdravi - spremljajte nas!

Za kakršna koli vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 00386 51 448 131 ali na info@pasjamalca.si. Poiščite in spremljajte nas tudi na Facebook strani pod imenom Pasja mal'ca.

 

Izdelke Pasja mal'ca lahko kupite:

- V vseh poslovalnicah Mr. Pet
- Vomar Celje
- Veterina in trgovina Tačka Šentjur
- Pasja pekarna Hov-hov Maribor
- Miss Hope Lucija
- Zoomanija Sežana
- Zoo žur Ravne na Koroškem
- V kratkem tudi EKO Brlog Mozirje

 

* promocijsko sporočilo

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.