10.04.2019

PetPaket - mesečna naročnina za vašega ljubljenčka

Zamislite si naslednjo situacijo - nekdo pozvoni na vaš zvonec. Vaš štirinožni prijatelj (oz. velika večina njih) ves vzhičen odhiti do vrat in z nestrpnostjo pričakuje prišleka. A za razliko od vseh tistih drugih primerov, ko je na vratih obisk za vas ali pa je kurir dostavil paket, namenjen vam, je tokrat na vratih paket za vašega ljubljenčka. Dejansko je nekdo dostavil nekaj izključno za njega.

 

Ko skupaj odpreta paket in mu razkrijete novo igračko, tri vrečke priboljškov in vrečke za njegove kakce (teh se roko na srce ne bo ravno razveselil, bo pa vam prihranilo pot v trgovino), mu boste brez dvoma polepšali dan. Z naročnino na PetPaket lahko svojemu kužku ali mucku tak dan/trenutek pričarate vsak mesec.

 

Kako torej zadeva deluje? Zelo preprosto. Obiščete spletno stran www.petpaket.si, kliknete naroči se oz. naroči paket (še prej lahko pobrskate po strani in si preberete več o nas), izberete ljubljenčka – kužka ali mucka, za koliko mesecev se želite vezati (dlje kot se vežete, ceneje vas pride posamezen paket), vnesete podatke, izberete plačilo in v 2-3 delovnih dneh je vaš prvi paket na poti. Naslednjega odpošljemo 15. v sledečem mesecu in nato vsakega 15. v mesecu, dokler naročnina ne poteče.

Vsak mesec je v paketu za pse igrača presenečenja, odvisno od mesečne tematike (v zimskih mesecih so igrače bolj za notri, v spomladanskih za igranje na prostem), ena vrečka priboljškov za nagrajevanje in dve za glodanje (mogoče je izbrati okuse piščanec/raca ali riba) in 6 rolic s po 20 vrečkami (da jih sigurno ne zmanjka).

V paketu za mačke pa dobite eno večjo ali dve manjši vrečki priboljškov, 6 palčk za žvečenje, (pri čemer je mogoče izbrati med ribjim in mesnim menijem) in dve igrački presenečenja. Priboljški za pse so izključno znamke Antos, za mačke pa Antos in Flamingo.

 

Pri mesečni naročnini je jasno, da je nekaterim ljubljenčkom bolj pisana na kožo kot drugim. Nekateri niso preveč navdušeni nad igračami na splošno, medtem ko se drugi lahko zabavajo s praktično čemerkoli. Antos priboljški, ki jih uporabljamo, so resnično kvalitetni in preizkušeni na naših maskotah, Kavalirki (berite: malemu požeruhu) in izbirčni Border Collie-ki - obe jih naravnost obožujeta, kar pa je še bolj pomembno, njuna prebava po njih je super. :) Kakorkoli že, paket je nekakšno presenečenje tudi za vas, saj ne veste kaj boste prejeli. V paketu vas lahko na ta način presenetijo igrače, ki jih sami morda nikoli ne bi kupili in sprobali, na koncu pa doživite neverjeten odziv in veselje vaše živalice.

 

 

Zakaj mesečna naročnina? Poleg že zgoraj omenjenega razloga, presenečenja in preizkusa, kako se vaš štirinožni prijatelj odzove na posamezne igrače in priboljške, mesečna naročnina omogoči prihranek vašega časa v danes skrajno natrpanih urnikih. Pustite nam, da pripravimo paket, ob katerem se bo ljubljenček počutil srečnega in nagrajenega. Nezanemarljiv razlog pa je seveda tudi ta, da v primeru daljše vezave (v primerjavi z večjimi trgovci na isti ravni kvalitete) kar konkretno prihranite, saj poleg vseh stvari, ki jih dobite v paketu, krijemo še poštnino.

 

 

Povzetek: z nekaj kliki je na poti paket, ki bo izjemno razveselil vaše ljubljenčke. Vsi, ki delate klasičen delavnik, razumete, kako težko jih je pustiti doma vedoč, da polovico dneva čakajo, da pridete skozi vhodna vrata. S paketom presenečenja jih vsaj enkrat mesečno razveselimo, pa še veliko več igračk bodo imeli, da jim delajo družbo. :) V kolikor se naročite za več mesecev, je vaše delo končano, saj celoten znesek plačate ob naročnini (po povzetju, kreditna kartica/Paypal, nakazilo na naš račun). Vse kar morate storiti je, da vsak mesec prevzamete paket in ga nato skupaj z vašim kužkom ali muckom odprete! Nagradite svoje ljubljenčke s kvalitetnimi in okusnimi priboljški, igrajte se z njimi in lastniki psov, bodite odgovorni in pobirajte kakce! :)

 

Obiščite spletno stran www.petpaket.si in PetPaket na Facebooku.

 

 

* promocijsko sporočilo

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.