13.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! "Ker so naravno zdravi psi naš navdih!"


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!


Na začetku je šlo predvsem za povezovalni projekt izobraževalne narave, namenjen skrbnikom psov, ki jih druži osrednja želja po zdravem in dolgem življenju njihovih psov. Osrednje vodilo in bistvo pa ostaja ves čas enako - ponuditi kakovostne informacije o zdravem načinu življenja psov. Zadnja leta predvsem prek kakovostnih izdelkov. Vrsta let spremljanja izkušenj in povratnih informacij lastnikov psov glede uporabe naravnih prehranskih dopolnil, predvsem pa izkušnje in zdravstveni ter prehranski izzivi z lastnimi psi so namreč vzpodbudili ekipo Naravno zdrav pes, da zasnuje lastno linijo izdelkov, ki so 100 % naravni in v obliki okusne krmne mešanice. Ste že slišali za Pasji kokos, Pasji česen in novost - Zlati kokos?

 

PASJI KOKOS je bil ciljno razvit predvsem za zdrav in sijoč kožuh, PASJI ČESEN za krepitev imunskega sistema in zaščito pred paraziti, ZLATI KOKOS pa v skrbi za pasje veterane in pasje športnike, saj pomembno podpira sklepe in hitrejšo regeneracijo pasjega organizma.

 

Več o izdelkih najdete tukaj, na voljo so na prodajnih mestih po vsej Sloveniji. Odlične povratne informacije pa prihajajo tudi iz tujine, v kar nekaj evropskih državah izdelke že dobro poznajo!

 

  

Ambasadorji, številni preizkuševalci izdelkov blagovne znamke Naravno zdrav pes, pričajo o tem, da so izdelki inovativni in med ljubitelji psov priljubljeni, saj so 100 % naravni in v obliki učinkovite in okusne mešanice, ki jo psi zaradi okusa po kokosu obožujejo. Osnova izdelkov so sestavine ekološke pridelave, ki imajo številne pozitivne učinke na pasji organizem (protiparazitni učinek, krepitev imunskega sistema, sijoč kožuh, zdrava koža, protivnetni učinek, podpora sklepom in hitrejša regeneracija).

 

Naravno zdrav pes je tudi na Facebooku* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.