18.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Ljubljencem prijazna in učinkovita naravna linija kozmetičnih izdelkov!


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!


Podjetje Arava so zasnovali strokovna skupina farmacevtov in veterinarjev z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravilnih rastlin in prehranskih dopolnil. Pri razvoju izdelkov sledijo svetovnim trendom. Za naš portal so se predstavili bolj podrobno:

"Arava je hišnim ljubljencem prijazna in učinkovita naravna linija kozmetičnih izdelkov (šamponi, balzami, izdelki proti bolham in klopom in drugi specializirani izdelki), ki ne vsebuje kemikalij in nevarnih kemičnih pesticidov. Arava Dead Sea Pet Spa kozmetika za hišne ljubljenčke predstavlja linijo 100 % naravnih in zdravju prijaznih izdelkov osnovanih na eteričnih oljih, oljih in mineralih iz mrtvega morja. Izbirate lahko med široko ponudbo osnovnih izdelkov ali med izdelki namenjenim specifičnim težavam vaših ljubljenčkov – ekcemi, rane, razpokane tačke … Prepričani smo, da boste med našimi izdelki, našli točno takega, ki ustreza vašemu ljubljenčku.

Linija temelji na 70 botaničnih (rastlinskih) sestavinah, ki so posebej izbrane. Večino sestavin predstavljajo eterična olja, ki so znana po svojih terapevtskih lastnostih. Vse izdelke lahko naročite tudi varno iz udobja svojega doma z dostavo na dom pri naših partnerjih."Arava je tudi na Facebooku


* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.