28.03.2020

PODPRIMO LOKALNO! "Naši ročno izdelani izdelki so plod ljubezni in strasti do narave"


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!

Biflora4pets izdelki so plod ljubezni in strasti do narave, dela in živali. Smo majhno družinsko podjetje, katerega cilj je preventivna pomoč in lajšanje tegob našim ljubljenčkom z visoko kvalitetnimi naravnimi izdelki. Naši izdelki so 100% slovenski, naravni in ročno izdelani v zelo majhnih serijah.V naši spletni trgovini Biflora4pets najdete vse od izdelkov za preventivo kot je Osvežilo za tačke, ki skrbi, da v vročih dneh hladi tačke vašega ljubljenčka pred, med ali po sprehodu in jih navlaži, do Naravnega mazila Celilček, ki služi za lajšanje tegob našim ljubljenčkom kot so celjenje ran, obnova kože, lajšanje alergijskih reakcij itd. Ostale izdelke in več o njih pa si oglejte v naši spletni trgovini.

Z nakupom izdelkov Biflora4pets, pa ne podprete le enega slovenskega podjetja vendar več njih, saj za svoje izdelke potrebujemo tudi oljčno olje Dušana Moljka, deviški čebelji vosek čebelarja Janeza iz Triglavskega Narodnega parka, hidrolat sivke Sivkinega butika, zdravilne rastline, ki jih potrebujemo pa sami ročno sadimo in nabiramo na naši njivi.Zaradi trenutnih razmer, vas lepo naprošamo, da pri nakupu ne izberete možnosti plačila po povzetju vendar znesek poravnate v naprej preko predračuna ali paypala, da se izognete nepotrebnim kontaktom. Trenutno pa velja tudi brezplačna poštnina na vsa naročila!

Skok na našo spletno stran Biflora4pets.si

 

Biflora4pets je tudi na Facebooku* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)
Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.