30.03.2020

PODPRIMO LOKALNO! Petra in Nioba zagotavljata kakovost, iskrenost in skrb za zdravje kužkov


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!


Danes se nam predstavlja trgovina Nioba: "Petra in psička Nioba vam predstavljava trgovinico Nioba, kjer najdete vse kar potrebujete za nego in opremo kosmatinca. Vse je izbrano na podlagi več letnih izkušenj pri negi psov Pasjega salona Nioba, kjer ga letno obišče preko 1000 kosmatincev. Malo, a sladko, ampak vse kar potrebujejo veliki srčki," se uvodoma predstavi Petra.Živali vseh oblik, barv in velikosti so Petrina velika ljubezen že vse od otroških let naprej. "Ni čudnega torej, da se z njimi ukvarjam tudi poklicno; deset let z dresuro konj, od leta 2011 pa v okviru pasjega salona Nioba, poimenovanega po moji zvesti maltežanki, skrbim za nego in dobro počutje kužkov. Vsak lastnik svojemu kosmatincu privošči le najboljše, zato pogostokrat odgovarjam na vprašanja, katerim izdelkom zaupati, kje jih kupiti in kako izbrati nekaj, kar bo primerno za določeno pasmo. In verjemite, če bi lahko, bi vam vaši pasji prijatelji z veseljem povedali, da ni prav nič prijetno, ko slab opasač povzroča bolečine, šampon iz nekakovostnih sestavin draži kožo, težko pričakovana igrača pa je dan po nakupu primerna samo še za smeti," dodaja Petra.

Pasjih izdelkov je na trgu veliko, a je njihova kakovost pogosto vprašljiva. "Tudi sama sem bila nad obstoječo ponudbo pogostokrat razočarana, kar pa me je vodilo v prepričanje, da lahko ponudim več in bolje. Vsi izdelki, ki jih najdete v spletni trgovini Nioba, so sestavljeni iz najboljših materialov in sestavin, večkrat preverjeni, poleg tega pa še odobreni s strani Niobe in njenih kosmatih prijateljev. Zagotavljam ustreznost in kakovost, pri kateri tudi sama nikoli ne delam kompromisov," zaključuje. V karantenskem času so vam izdelki na voljo v spletni trgovini www.nioba.si


.

Pasja trgovina Nioba je tudi na Facebooku


* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.