28.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Ponujajo živalim različne rehabilitacijske metode


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!
 

Ekipa HepiFita lastnikom živali z veseljem sporoča, da se, po končanju ukrepov zaradi epidemije s COVID-19, odpirajo vrata našega podjetja HepiFit, ki ima sedež na Kidričevi ulici 14 v občini Trzin.V HepiFitu nudimo živalim različne rehabilitacijske oziroma fizioterapevtske metode. Smo edini v osrednji Sloveniji, ki se ukvarjamo predvsem s hidroterapijo na podvodni tekalni stezi in pri kateri uporabljamo napredne hidroterapevtske tehnike in različne pripomočke. Poleg tega izvajamo tudi elektroterapijo (transkutano elektro-nevro stimulacijo- TENS, nevromuskularno elektrostimulacijo- NMES, elektroakupunkturo) in terapijo z laserjem.

 

Podjetje HepiFit vodim Tina Pihlar, doktorica veterinarske medicine, ki sem jeseni 2019 v Veliki Britaniji zaključila teoretično in praktično strokovno izobraževanje na področju hidroterapije in prejela diplomo za hidroterapevta za male živali.

 

Zakaj lastnikom svetujem vključitev vodne terapije v rehabilitacijo njihove živali?

Ker je dokazano, da že nekaj dni po poškodbi, operaciji ali obolenju in posledično zmanjšani aktivnosti pride do izgubljanja mišične mase, zaradi česar se težko ohranjajo normalne funkcije gibalnega sistema. Namen hidroterapije je izboljšanje gibljivosti sklepov, krepitev mišic, lajšanje mišičnih krčev/otrdelosti mišic, lajšanje bolečin, izboljšanje kardiovaskularne kondicije, pomoč pri zmanjšanju telesne teže, predstavlja pa tudi mentalno stimulacijo v času okrevanja/mirovanja, za zelo aktivne pse in za mladiče velikih in gigantskih pasem, saj hidroterapija omogoča vadbo brez stresa na sklepe v fazi rasti. Še posebej bi jo priporočala lastnikom starejših živali, saj lahko zmanjšamo morebitno bolečino, izboljšamo kondicijo in kvaliteto njihovega življenja.

 

Vabim vas, da si, v kratkem, več preberete na naši spletni strani, ki je trenutno še v izdelavi.

Do 31. 8. 2020 nudimo 20% popust na naše storitve (popust ne velja za prvi pregled). Za dodatne informacije nas kontaktirajte preko e-maila info@hepifit.si ali preko telefonske številke 068 125 880.* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.