15.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Poskrbijo tudi za največje alergike med kužki in mucami!


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!
Loving Paw zgodba je prav posebna. Pravzprav brez naših pasjih prijateljev ne bi obstajala. Glavni in največji razlog za razmišljanje o začetku spletnega butika je bil pravzaprav Shih Tzu z imenom Kai, ki je žal marca 2017 zaradi raka odšel med pasje zvezdice. Bil je izjemno velik alergik. S težavo sem našla primerno hrano, ki mu ni razdražila črevesje. No, tukaj se je zgodba pričela in z veliko truda ter strasti je nastal butik LovingPaw.si.

 

 

Mesto, kjer poskrbimo tudi za največje alergike

V Loving Paw ponujamo tudi izdelke, ki so primerni za najbolj občutljive kužke in muce. Vsaka blagovna znamka je preverjena iz prve roke, kvalitetna in skrbno izbrana. Posebno mesto na spletu posvečamo tudi vsem slovenskim ustvarjalcem. Vsem lastnikom želim olajšati iskanje primerne hrane in opreme, ter na enem mestu ponuditi le najboljše - kar si naši kužki in mucike tudi zaslužijo. Motivacija so zadovoljni lastniki ter veseli in zdravi ljubljenčki.

 

Nasveti in dogodivščine na pasjem in mačjem blogu

Seveda želimo kužkom in muckom pomagati z nasveti, zato že nekaj let ustvarjamo super koristne vsebine na Čisto pravem pasjem blogu in Čisto pravem mačjem blogu.

 

Razvili lastne izdelke Loving Paw

Naredila sem korak dlje in razvija lastne Loving Paw izdelke. Med drugimi sem kot prva na svetu razvila paleto proizvodov iz najboljše gline na svetu, Alpske gline. Gre za eno najstarejših sredstev, ki učinkovito in na naraven način pomaga pri mnogih tegobah živali.

 

Glina vsebuje velike količine mineralov, ki so nujni za delovanje živalskega organizma. Sposobna je absorbirati neprijetne vonjave, vezati nase razne klice in bakterije, blažiti bolečine, povrniti energijo ali pa preprosto očistiti in zmehčati kožo. Zaradi njene kemične sestave ima ta mineralna snov resnično edinstvene terapevtske lastnosti, ki pozitivno vplivajo na živalski organizem. Tako so nastali prvi Loving Paw proizvodi – bentonitna glina za pitje, glineno milo, glinena zobna krema in glinena obloga.

 

Ker vemo, da je le narava tista, ki lahko nudi le najboljše za naše kosmatinčke.  

 

Ob vsakemu naročilu mi zaigra srce in se zanj posebej zahvalim

 

Ob vsakem obisku spletnega butika nudimo posebno presenečenje, hkrati pa se na poseben način zahvalimo vsakemu naročilu. Ker za vaše kosmatinčke želimo le najboljše!Loving Paw je tudi na Facebooku
* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

 


Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.