25.03.2020

PODPRIMO LOKALNO! Gali in Nika je mala trgovina z velikim srcem!

PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!

Trgovina Gali in Nika je majhna trgovina z velikim srcem in še večjo ponudbo, ki se nahaja v Ljubljani na Linhartovi cesti 66 v Savskem naselju (pritličje bloka z oranžno barvo pod okni). V naši trgovini boste našli celovito ponudbo kakovostnih izdelkov predvsem za pse in mačke, pa tudi male glodavce, dihurje in ptice. Ker verjamemo v sodelovanje in podpiramo slovenske proizvajalce na naših poličkah najdete tudi zelo veliko izdelkov slovenskega porekla. Poleg fizične trgovine imamo tudi spletno trgovino, katero najdete na naslovu www.gali.si

V trenutnih razmerah naša fizična trgovina obratuje povsem normalno, le skrajšali smo naš delovni čas tako, da smo do preklica odprti od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro in ob sobotah med 9. in 13.uro. Uvedli smo tudi nekaj varnostnih ukrepov katere si lahko preberete pred vstopom v našo fizično trgovino. Poleg naše fizične trgovine s polno paro dela tudi naša spletna trgovina, med drugim smo omogočili tudi dostavo na dom na področju Ljubljane, da bi vsaj malo razbremenili preobremenjene poštarje.


Vaše naročilo lahko oddate preko naše spletne trgovine ali preko telefona 064 143 995. Da se čim bolj izognemo gotovinskemu poslovanju je v spletni trgovini trenutno omogočeno le plačilo preko predračuna, v naši fizični trgovini pa lepo prosimo, da če imate le možnost, plačate s kartico. Zunaj naše trgovine smo uvedli tudi točko, kjer lahko svoje naročene izdelke prevzamete brez kontakta v kolikor to želite.

Ekipa trgovine Gali se bo maksimalno potrudila, da vaši ljubljenčki v teh kriznih časih ne bodo prikrajšani!  


* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)
Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.