15.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Sodobno pohištvo za hišne ljubljenčke UtaUta


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!Oblikovalsko znamko UtaUta predstavljamo tri prijateljice Maša, Monika in Vita, ki skupaj z našo yorkico Elo in drugimi družinskimi štirinožci snujemo kakovostne v Sloveniji izdelane izdelke. Zamisel o oblikovanju sodobnega pohištva za hišne ljubljenčke, se je začelo pred nekaj leti, ko smo se kot arhitektke vedno več srečevale z naročniki, ki so za svoje pse in mačke želeli pohištvo v skladu z njihovim interierjem. Pri zasnovi izdelkov združujemo naše znanje oblikovanja in arhitekture s poznavanjem in raziskovanjem potreb hišnih ljubljenčkov. Dve leti zapored smo bile izbrane med Top ideje na sejmu Ambient.

 

Za naše izdelke izbiramo kakovostne, trajne materiale, ki so prijazni živalim. Odločamo se predvsem za les in kovino. Nudimo osnovne modele, razvijamo nove prototipe in oblikujemo tudi po naročilu.

 

Celotno ponudbo si lahko ogledate na www.utauta.si. Za bralce portala Pes moj prijatelj v mesecu aprilu nudimo - 20% popusta na vse izdelke!

Na voljo so tudi prototipi, razstavni eksponati in izdelki z napakami v lesni strukturi znižani do - 70%!

Za pomoč pri izbiri in upoštevanje popustov nam pišite na mail narocila@utauta.si, ob naročilu nad 100€ pa prejmete tudi brezplačno poštnino!

 

Naši prvi izdelek, ki se že dve leti odlično prodaja in nudi zavetje je lesena hiška Dimora v kombinaciji z blazino Bordo za manjše do srednje velike pse. Kakovostno vodoodbojno blazino Bordo je mogoče kombinirati z ležalnikom Riposo, ki je na voljo tudi za večje pasme, lahko pa se jo uporablja kot samostojno blazino. Na voljo je v štirih barvah, izdela pa se lahko v poljubni barvi in velokosti. Velik prodajni hit so lesena stojala za posodice Cibo in kovinska stojala Yum, ki psom omogočajo lažje prehranjevanje. 

 

Sestava blazine Bordo je v treh slojih, kar omogoča, da je blazina udobna in hkrati obdrži obliko! V sodelovanju z lokalnim podjetjem Varius Design trenutno testiramo tudi naravno polnilo iz ostružkov lesa cemprina, ki je že na voljo po povpraševanju.

 

UtaUta d.o.o. ·  www.utauta.si · narocila@utauta.si · 041654373 · 

 
* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.