27.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Spletna trgovina, ki pomaga tudi psom v zavetišču!


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!

 

Sva Jani in Tjaša, in tukaj bi vam rada predstavila najino spletno trgovino BeautyForDogs. Sva velika ljubitelja psov in živali na splošno, zato sva poleg spletne trgovine odprla tudi salon za nego psov. Velikokrat so se stranke obrnile na nas z vprašanjem, kakšno opremo potrebujejo za domačo nego psa in kako to izvajati pravilno. Odločila sva se odpreti spletno trgovino in lastnikom psov ponujati šampone in pripomočke, ki jih uporabljava pri vsakodnevnem opravilu v našem pasjem salonu.
Vsi izdelki so preizkušeni preden jih damo v ponudbo, zraven pa z veseljem strankam tudi svetujeva pri izbiri produktov in negi hišnega ljubljenčka. V naši ponudbi imamo vse od naravnih šamponov in balzamov, kremic za blazinice, losjonov za nego ušes in zob, pa do opreme za striženje in kopanje, kot so škarje, strojčki, feni ipd.

Odkar se ukvarjava z nego hišnih ljubljenčkov, tudi vsako leto decembra priredimo dobrodelno akcijo, v kateri zbiramo sredstva za Zavetišče Horjul, ter jih pred božičem obiščemo in obdarujemo. Vsi hišni ljubljenčki si zaslužijo le najboljše, zato poskušamo tudi tem, ki doma še na žalost nimajo, polepšati tisti čas, ki ga preživijo v zavetišču.Ker nama je to delo zelo pri srcu, se nenehno tudi izobražujeva in slediva zadnjim novicam ter trendom s področja nege in zdravja hišnih ljubljenčkov. Skrb za hišne ljubljenčke nama veliko pomeni, zato sva hvaležna vsakega obiska v našem salonu in nakupa v najini spletni trgovini. S tem dobiva tudi midva potrdilo, da to kar delava, delava dobro.


Obišči spletno stran BeautyForDogs, spremljaš pa jih lahko tudi na Facebooku.


* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.