03.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Spletna trgovina za "kul" pse in mačke!


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!

QLZOO spletna trgovina je nastala predvsem iz razloga, da lastnikom psov in mačk ponudimo nekaj drugačnega, nekaj novega, nekaj kar še ni. Naše poslanstvo temelji na kvaliteti, zato so vsi naši proizvajalci skrbno in premišljeno izbrani.Da izpostavimo mogoče enega, in sicer igrače za pse West Paw. Proizvajalec prihaja iz ZDA in tudi vse igrače so narejene v ZDA. Ponuja pa nekaj edinstvenega, in sicer garancijo na vse njihove igrače. In kako je to v praksi? Igračo kupite pri nas ali kakšnemu našemu partnerju, spravite račun. Čez mesec, leto, dve … (kadarkoli, garancija ni omejena) vaš navihanec odgrizne delček igrače … Sploh ni problem, igračo skupaj z računom in reklamacijskim zapisnikom pošljete k nam ali našemu partnerju in si izberete katerokoli drugo igračo. Igrače so izredno trpežne, netoksične (so BPA proste in brez tfalatov), razgradljive, plavajoče, atraktivnih barv … Ne pozabite, igrače so namenjene interaktivni igri, s kužkom se igrajte skupaj in mu igračo po končani igri odvzemite, le tako bo ostala zanimiva dalj časa.

Trenutno pa imamo na vse igrače za pse in mačke popust v višini 20%. Ob nakupu v košarici vpišete kodo IGRACE20. Koda velja do 30. 4. 2020 in ne velja na že sestavljene pakete.Na voljo imate spletni nakup, kjer vsekakor priporočamo plačilo po predračunu ali PayPal plačilo, da imate z dostavno službo čim manj kontakta. Pri nakupu nad 20 EUR je poštnina brezplačna. V Domžalah in okolici pa vam naročilo pripeljemo tudi mi, da razbremenimo vse marljive dostavljavce. Naročilo lahko oddate preko naše spletne strani www.qlzoo.si, po telefonu 0599 46 749 ali elektronski pošti info@qlzoo.si.
QLZOO je tudi na Facebooku


* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)


Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.