07.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Strokovno prehransko svetovanje za pse in mačke


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!

Feedko je blagovna znamka, ki je predana zdravju naših in vaših psov in mačk. Za FeeDKo-m stojim Daša Korže, mag.inž.zoot.. Prepričana sem, da je uravnotežena in prilagojena prehrana ključ za ohranjanje zdravja. Prehrana pa je rešitev tudi, ko zdravje popusti in pride do pojava bolezenskih stanj (prebavne težave, ledvične in jetrne težave, alergije, sečni kamni, bolezni srca). Primerna in zdrava hrana lahko omili ali celo odpravi simptome bolezenskih stanj. A le hrana ni dovolj. Pomembno je, da se lastniki zavedajo odgovornosti in načinov, kako lahko sami poskrbijo za svojega ljubljenčka še pred in po obisku veterinarja. Znanje in strokoven pristop sta na prvem mestu, ko ozaveščamo in izobražujemo o pravilnem prehranjevanju psov in mačk. Dejavnost svetovanja je zato nesponzorirana in deluje samostojno.

 

 

Kako poteka svetovanje v času karantene in kdaj se zanj odločiti?

 

Tako kot ljudje se namreč tudi naše živali razlikujejo med seboj. Z individualnim pristopom oblikujemo prehranski načrt, ki je ustvarjen posebej za vašega psa ali mačko.

 

Na svetovalni uri se tako pogovorimo o najprimernejšem načinu prehranjevanja bodisi v primeru kuhanih obrokov, surovih obrokov bodisi komercialne hrane, pri kateri sta izbor in količina le te izredno pomembna. Klinične diete predpisujemo po predhodni veterinarski obravnavi, pri zapletenejših primerih pa tudi v sodelovanju z izbranim veterinarjem.

 

V trenutnem času si lahko svoj termin rezervirate preko telefona 051 600 223 ali maila info@feedko.si, svetovanje opravimo preko telefona ali Skype-a vsak dan med tednom od 9h do 18h. Vsako uvajanje nove hrane poteka postopoma in v sodelovanju, tako da se kar se da prilagodimo vašemu psu ali mački.

 

V mesecu APRILU prejmete -10 % popusta na vse prehranske načrte za psa ali mačko kot tudi na osnovno svetovanje o optimalni prehrani za vašega ljubljenčka. Izkoristite čas karantene tako, da se še bolj povežete s svojim štirinožnim prijateljem. 
Feedko je tudi na Facebooku


* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.