03.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Trgovina za prave pse in hude mačke!


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!


Trgovina Pasji.net že več kot 10 let na enem mestu združuje le najbolj kvalitetne izdelke za pse in mačke na tržišču. Smo 100 % družinsko podjetje, ki je nastalo ravno v želji, da svojim kosmatincem ponudimo najboljše in tako se je pričelo naše raziskovanje in iskanje najboljših izdelkov, ki smo jih zbrali na enem mestu. Skozi leta se je teh izdelkov nabrala že cela kopica in mi še kar nismo izgubili naše želje po novem in boljšem, tako se na naše poličke novi izdelki stalno dodajajo in širijo našo že tako bogato ponudbo.Vsi člani Pasji.net imamo že kup izkušenj v kinologiji; od šolanja, vzgoje pa do vzreje psov. Naše izkušnje smo vedno pripravljeni deliti s teboj in ti pomagati najti rešitev za vajine probleme. Obiščeta nas lahko v naših dveh poslovalnicah, v Ljubljani na Šmartinski 106 ter v Mariboru na Gorkega 35. V teh dneh sta odprti od 8. do 15. ure.

Poleg najkvalitetnejše hrane, pri nas najdeš tudi opremo za pse obeh vodilnih svetovnih proizvajalcev. Ruffwear in Hurtta, oba razvijata opremo z mislijo na vse aktivne pse, športnike in pohodnike.Ne spreglej, da je pri nas na spletne nakupe nad 25€ poštnina BREZPLAČNA!

Naš oddelek za testiranje izdelkov je neusmiljen:
Pasji.net je tudi na Facebooku


* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)


Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.