12.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! V trgovini vas pričaka yorkica Lilly


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!


Naša trgovinica je zaživela pred tremi leti. Pri nas se vse dobi in zdravje živalic okrepi. Če kdo težko nosi pasje vreče, v našo spletno trgovino se lahko zateče. Brezplačna je dostava in hitra je dobava. Od 11. do 17. ure odprti v tem času smo za vas, kužke, mucke, glodavce in ptičke razveselili boste vse pri nas. Na številki 05 903 98 63 nas lahko vsak dobi, ko si vaš prijatelj dobrot zaželi.


Pri nas vas pričaka prijazna kužika yorkica Lilly, ki vam z veliko dobre volje in z zapeljivim pogledom pomaga pri izbiri. Ljubezen do živali je naš moto in zato za vas izbiramo le tisto, kar je za vašega hišnega ljubljenčka najboljša odločitev.

Trgovina Yorki se nahaja na Dunajski cesti 59 za Bežigradom v Ljubljani.

V naši spletni trgovini https://www.trgovinayorki.si lahko kupujete 12 kg vreče za vašega kužka, dostava je brezplačna. Pokličite nas na številko 05 903 98 63.Trgovina Yorki je tudi na Facebooku* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)
Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.