26.03.2020

PODPRIMO LOKALNO! V vsak izdelek v Pasji gajbi brezpogojno verjameva!


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!

Pasja gajba je 100 % rezultat trdega dela in nore zaljubljenosti v pasje kosmatince. Vse kar se znajde na najinih policah je preverjeno in preizkušeno. Pasja gajba ni samo trgovina, je znamka in je skupnost. Pasja gajba sva Urša in Katarina in vse najine stranke ter obiskovalci, ki verjamejo, da je vse vedno lahko še boljše, lepše, kakovostnejše. Zato v vsak izdelek, ki ga najdeš na najini spletni strani in v trgovinici, brezpogojno verjameva.
Ves čas se učiva, raziskujeva in preizkušava. Hodiva po sejmih, komunicirava z veterinarji, prehrambnimi strokovnjaki in pasjimi trenerji. Najina Gajbica povezuje pasjo skupnost, saj lahko v trgovino prideš tudi samo na klepet in kavo ali po nasvet. Pripelješ kužka, da preizkusi naš kavč, ter igrače in se zdivja z Nalo, Axlom in Aksom. (Hani in Mo, sta za igro že prefini, sta le ustanoviteljici;) ).

Nisva pa pozabili niti na kužke, ki še nimajo take sreče kot naši. S projektom Razvajam svojega in pomagam drugim namreč del dobička vsako leto podariva zavodu in fundaciji, ki nudi pomoč zapuščenim psom. (Zavetišče Horjul 2017, Zavod PIT 2018, Fundacija naš kuža 2019).

Z vsakim naročilom ali obiskom v trgovinici, poskrbiš da potiho zacpetava od sreče in si dava »high five«, ker lahko Pasjo gajbo deliva s teboj.

Trenutno velja brezplačna poštnina na vsa naročila!Pasja Gajba je tudi na Facebooku* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)
Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.