05.10.2018

Posvojenček Jimmy prevzema Lidlov profil

Letošnja novost projekta Srce za tačke je tudi povezovanje portala Pes moj prijatelj in podjetja Lidl Slovenija na Instagramu. V imenu portala bo posvojenček Jimmy na Lidlovem profilu ob oktobrskih vikendih skrbel za raznovrstne vsebine - tako zabavne, kot tudi ozaveščevalne.

 

 

"How how! Sem Jimmy, nemški ovčar "z napako". To je bil tudi razlog, da so me prejšnji skrbniki zavrgli. Zdaj sem v novem domu in v tem mesecu bom pomagal mojim nesrečnim prijateljem, ki še vedno čakajo na lepše življenje. Spletni portal Pes moj prijatelj in Lidl Slovenija združujeta moči v akcijah Koraki za tačke in Srce za tačke, pa tudi v posebnih Instagram vikendih. Družili se bomo ves mesec oktober," je sledilce na Lidlovem Instagramu pred dobro uro "nagovoril" Jimmy.

 

Ekskluzivno vam na tem mestu dajemo v ogled tudi uvodna Jimmyjeva story-ja, vi pa medtem (če že niste) stisnite follow na profilih @lidlslovenija in @pesmojprijatelj na Instagramu. Zagotavljamo, da bo v Jimmyjevi družbi zelo prijetno. :)

 

 

 

 

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.